cimer e şikayet edildim

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar bugun cimere sikayet edilmisim discord uzerinden tanistigimiz bi abimizle tartisamiz olmustu adam konya selcuk universitesine gidiyormuş 1.6 milyon siralama
yeni bir cs sunucusu acip bizi banlamislardi bizde 10 tane falan discord hesabi acip ismimizi konyaselcuk uni rektoru yapmistik sadece arkadaslik istegi attik sadece beni sikayet etmis dolandiriciliktan
mesaj falanda atmadık annemin ici rahat olmuyo o yuzden yazdim herhangi bi sorun olurmu

yaşın kaç

Bu suç mu ki? Ayrıca CİMER bununla ilgilenmez bile.

eğer dikkate alırlarsa yanmışsın geçmiş olsun 13-14 olsan bir şey olmazdı ama 17-18 artık reşit sayılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama karakola gidip form doldurursa o daha kötü olur ama çok biüyük bir şey yapmadıysan cimer ilgilenmiyebilir

eğer dikkate alırlarsa yanmışsın geçmiş olsun 13-14 olsan bir şey olmazdı ama 17-18 artık reşit sayılır

ama karakola gidip form doldurursa o daha kötü olur ama çok biüyük bir şey yapmadıysan cimer ilgilenmiyebilir

karakola form falan vermez

ve buyuk bisey degil herhangi bi mesaj falana atmadik sadece arkadaslik istegi attik

Ekler

• Ekran_Alnts-1.PNG
    Ekran_Alnts-1.PNG
    47.5 KB · Hit: 180
Suyu çıktı bunun da. Birine selam versen cimere şikayet ediyor. :D
Yeni yeni yaygınlaştı.

karakola form falan vermez

ve buyuk bisey degil herhangi bi mesaj falana atmadik sadece arkadaslik istegi attik
Ben de gideyim Joe Biden yapayım bana da dolandırıcılıktan dava açsın hiç bir şey olmaz cimerden

Cimer takmaz böyle şeyleri. Ha mesaj atsaydınız belki ama ben pek sanmıyorum bir şey olacağını. O zaman yüzlerce fake hesap var sosyal medyada onlara da açsınlar olur mu öyle şey?

arkadaşlar bugun cimere sikayet edilmisim discord uzerinden tanistigimiz bi abimizle tartisamiz olmustu adam konya selcuk universitesine gidiyormuş 1.6 milyon siralama
yeni bir cs sunucusu acip bizi banlamislardi bizde 10 tane falan discord hesabi acip ismimizi konyaselcuk uni rektoru yapmistik sadece arkadaslik istegi attik sadece beni sikayet etmis dolandiriciliktan
mesaj falanda atmadık annemin ici rahat olmuyo o yuzden yazdim herhangi bi sorun olurmu
bişi olmaz

dolandırmaya çalıştığını kanıtlasın orta da öyle bir durum yok bir şey olmaz yani birde haksız şikayetten manevi tazminat davası açılıyor da bu o şartları sağlar mı bilmem birde bunla uğraşmak var kısacası bir şey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri