Internete yaz derimbu klasor nedır sılsem ne olur ? hıc anlamadım neden geldıgını drıver guncellıyordum
Knk ocoludan dosyayi internette tarat derim ve arastir o dosyayianlayamadım kanka
Ve uygulama ilemi driver yukliyorsunKnk ocoludan dosyayi internette tarat derim ve arastir o dosyayi
Driver booster felanlami indirdin?hayır / nette bakdım da dediklerini anlamadım
Hmm vallha dur bende arastiriyimhayır kendim kendi sitesinden
CIMTEMP klasörü nedir? genellikle yanlış yapılandırılmış sistem ayarları veya Windows kayıt defterindeki düzensiz girişlerden kaynaklanır. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir.hayır kendim kendi sitesinden
ben yapmalıyım peki bu zararlı değil anladığım kadarıyla ama sistem de bi bozukluk mu var anlamadım bunlar silinse ne olurHmm vallha dur bende arastiriyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CIMTEMP klasörü nedir? genellikle yanlış yapılandırılmış sistem ayarları veya Windows kayıt defterindeki düzensiz girişlerden kaynaklanır. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir.
Demekki yanlis kayit girdisi girilmisben yapmalıyım peki bu zararlı değil anladığım kadarıyla ama sistem de bi bozukluk mu var anlamadım bunlar silinse ne olur
Kayit girdisi duzelten program bak forma sor derimne yapayım