Çin PS5'ini Kullanabilir miyim?

Uygunsuz davranış
:D bana getirecek kanka ne ger*sekalı adamsınız uyarı yemek istemiyorum ama harbi **

Derdini anlatacak kadar cümle kurmayı beceremediğinden dolayı uyarı yemezsin. Forum yönetimi engelli bireylere karşı hassastır.

Derdini anlatacak kadar cümle kurmayı beceremediğinden dolayı uyarı yemezsin. Forum yönetimi engelli bireylere karşı hassastır.
Pratik zeka sahibi değilsen benim yapabileceğim bir şey yok mal kardeşim benim hadi yoluna

Alma. Çin psn olayı çok farklı giremezsin. Sahibinden de çok ilan var bu şekilde adam kullanamadığı için satıyor

Pratik zeka sahibi değilsen benim yapabileceğim bir şey yok mal kardeşim benim hadi yoluna

Pratik zeka ile senin Türkçe özürlü olman arasında ne gibi bir bağlantı var?

Pratik zeka ile senin Türkçe özürlü olman arasında ne gibi bir bağlantı var?
Türkçe özürlü değilim anlama kıtlığı olan arkadaş sensin orada Türkçenin yazımıyla ilgili bir sorun yok eksik verilen bir bilgi var eksik verilen bilgi de arkadaşımın bunu Türkiye’ye getireceğini söylememem
Ama senin gibi angutlar mal oldukları için bunu düşünemiyor ve ofiste kullanılacağı çıkarımında bulunuyor çünkü pratik zeka eksikliği var

Alıntıyı görüntüle
Millet selam çine giden bir arkadaşımın ofisine PS5 siparişi vereceğim ama böyle bir fiyat gördüm açıkçası çokta iyi fiyat ama başlıkta Çin anakarası gibi detaylar yazıyor

Alıntıyı görüntüle
Hatta burada sürüm kısmı var yani bilemedim bilgisi olan var mı
Hangi sürümünü sipariş edeceksen fiyat değişir hocam bence çin den sipariş edin sahtecilik olmaz mağaza nin kendisi satıyor ise

Uygunsuz davranış
Türkçe özürlü değilim anlama kıtlığı olan arkadaş sensin orada Türkçenin yazımıyla ilgili bir sorun yok eksik verilen bir bilgi var eksik verilen bilgi de arkadaşımın bunu Türkiye’ye getireceğini söylememem
Ama senin gibi angutlar mal oldukları için bunu düşünemiyor ve ofiste kullanılacağı çıkarımında bulunuyor çünkü pratik zeka eksikliği var

Tamam işte. Olay dönüp dolaşıp senin derdini anlatacak kadar Türkçe bilmemene rağmen lağım ağzınla haklı çıkmaya çalışman.

Tamam işte. Olay dönüp dolaşıp senin derdini anlatacak kadar Türkçe bilmemene rağmen lağım ağzınla haklı çıkmaya çalışman.
Yav ne zırvalıyorsun sabahtandır

Alıntıyı görüntüle
Millet selam çine giden bir arkadaşımın ofisine PS5 siparişi vereceğim ama böyle bir fiyat gördüm açıkçası çokta iyi fiyat ama başlıkta Çin anakarası gibi detaylar yazıyor

Alıntıyı görüntüle
Hatta burada sürüm kısmı var yani bilemedim bilgisi olan var mı
IMG_0852.webp

harbiden izliyorum yazdıklarını patlıyorum her seferinde daha büyük patlıyorum :ROFLMAO:
konu gayet açık adam çinden arkadaşına ps5 aldıracak ne gibi sorun yaşarım diyor :D

Hocam gayet anlaşılır yazmış adam. Yanlış anlamışsınız olur öyle uzatmaya lüzum yok boşverin.

Konuşmayı bilmeyen ergen tiplere laf anlatmaya çalışıyorum abisi. Şimdi anladın mı yoksa hiç alakan olmayan bir konuya parazit olmandaki amacı masaya yatıralım mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,714
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri