Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,557
Yurt dışı havası var ama.Hiç mantıklı değil fiyatları çok çok yakın diye biliyorum garanti yok bişey yok.
Yurt dışı havası var ama.Hiç mantıklı değil fiyatları çok çok yakın diye biliyorum garanti yok bişey yok.
O zaman mantıklı da dil işi nasıl?fiyatlar yarı yarıya direk çin modellerinde
global modellerde hepsi oluyormuşO zaman mantıklı da dil işi nasıl?
şimdi 2 ay önceki videoya baktım yarı yarıya ortalama fiyatlar ve bunun üstüne tax free muhabbeti de varçogu yakın satılıyor ama yinede orda yaşamadıgımızdan bilmiyoruz ordan görüp almak gerekiyor yarıya vesaire degilse bence alınmaz
ozamansa düşünülebilir 6 7k vesaire varsa degmez üstüne bide kayıt vesaire varglobal modellerde hepsi oluyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şimdi 2 ay önceki videoya baktım yarı yarıya ortalama fiyatlar ve bunun üstüne tax free muhabbeti de var
yani başta aklımda samsung vardı server kaydı mevzusundan ama fiyat farkı az honorlarda falan fazla ama onda da server kaydı yok galiba imei falan nasıl oluyor yeni modellerde onu bilmiyorum çok kararsızımozamansa düşünülebilir 6 7k vesaire varsa degmez üstüne bide kayıt vesaire var
Kayıt olayını unuttum ben yerinde olsam Xiaomi 14t pro felan alırdım 25 felandir yd herhaldeyani başta aklımda samsung vardı server kaydı mevzusundan ama fiyat farkı az honorlarda falan fazla ama onda da server kaydı yok galiba imei falan nasıl oluyor yeni modellerde onu bilmiyorum çok kararsızım
yeni modellere direk imei atılıyor mu
forum.miuiturkiye.net
bakayım hocam eyvallahSoru - Xiaomi 14T Pro Server Kayıt
Merhabalar. Yurtdışı Xiaomi 14T Pro 512/12 almayı düşünüyorum. Bu cihaza server kayıt yapıldığı söyleniyor. Kimi yerlerde uzaktan yapıldığını gördüm. Kimileri ise cihazı talep ederek yapıyormuş. Uzun zamandır cihaz değişimi yapmadigim için bu mevzular hakkında pek bilgim yok. Server kayıt...forum.miuiturkiye.net
Evet heryerde olmaz, illa fark eder ama çin menşei li ürünlerde daha çok fark eder hazır çin e gitmişken daha uyguna çin menşei ürün aldırın bence.peki o dediğiniz ürünlerde fiyatlar Türkiyeye göre ortalama ne kadar fark ediyor ve tax free her yerde yokmuş galiba çinde