Çinden telefon almak

çogu yakın satılıyor ama yinede orda yaşamadıgımızdan bilmiyoruz ordan görüp almak gerekiyor yarıya vesaire degilse bence alınmaz

O zaman mantıklı da dil işi nasıl?
global modellerde hepsi oluyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çogu yakın satılıyor ama yinede orda yaşamadıgımızdan bilmiyoruz ordan görüp almak gerekiyor yarıya vesaire degilse bence alınmaz
şimdi 2 ay önceki videoya baktım yarı yarıya ortalama fiyatlar ve bunun üstüne tax free muhabbeti de var

global modellerde hepsi oluyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şimdi 2 ay önceki videoya baktım yarı yarıya ortalama fiyatlar ve bunun üstüne tax free muhabbeti de var
ozamansa düşünülebilir 6 7k vesaire varsa degmez üstüne bide kayıt vesaire var

ozamansa düşünülebilir 6 7k vesaire varsa degmez üstüne bide kayıt vesaire var
yani başta aklımda samsung vardı server kaydı mevzusundan ama fiyat farkı az honorlarda falan fazla ama onda da server kaydı yok galiba imei falan nasıl oluyor yeni modellerde onu bilmiyorum çok kararsızım

yani başta aklımda samsung vardı server kaydı mevzusundan ama fiyat farkı az honorlarda falan fazla ama onda da server kaydı yok galiba imei falan nasıl oluyor yeni modellerde onu bilmiyorum çok kararsızım
Kayıt olayını unuttum ben yerinde olsam Xiaomi 14t pro felan alırdım 25 felandir yd herhalde

yeni modellere direk imei atılıyor mu

kayıtı yoktu onun. bana göre alınmaz

bakayım hocam eyvallah

peki o dediğiniz ürünlerde fiyatlar Türkiyeye göre ortalama ne kadar fark ediyor ve tax free her yerde yokmuş galiba çinde
Evet heryerde olmaz, illa fark eder ama çin menşei li ürünlerde daha çok fark eder hazır çin e gitmişken daha uyguna çin menşei ürün aldırın bence.

Arkadaşınız başka ürünlerde getirebiliyorsa değerlendirmenizi tavsiye ederim hocam, burda olmayan ürünler de var orda, klavye vs. Çin her anlamda ucuz, telefon olarakta Xiaomi de server kayıt var sanırım ama orda global cihaz bulamayabilirsin

Geri