Neler Yeni

Çinden telefon getirtmek mantıklımı ?

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
kuzenimin eniştesi çinden kaçak telefon getiriyor benden bu ara telefon almayı düşünüyorum adam öyle getirincede yarı fiyatıyla geliyomuş kuzenim kendisi beş bin liralık telefon iki bin beşyüz liraya aldı 2 yıl kadar önce imei konusunda vs sorun olurmu

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Global sürüm olursa problem olmaz.

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
sorun olacagını sanmıyorum ben de yurt dısından telefon alıyorum

Dušan Tadić

80+ Silver
benim anneannemin telefonu da öyle yanılmıyorsam ve 2 kere kapandı ancak geri açılıyor

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Global sürümlerde, 5 ay kayıtsız kullanım süresi var. (girişten sonra 150 gün)

Sonrasında yasal talep durumları için kayıt ettirmek zorundasınız. 2k küsür bi fiyatı var pasaport kaydının.

Legal olmayan 50 100 tllik işlemlerle imei atılabilir belirli yazılım içeren telefonlara (1 ila 6 ay şansa bağlı olarak) fakat çalınma kayıp gibi durumlarda yasal süreç başlatılamaz.

Önerim üst segment bir telefon getirtip direkt pasapoetunuza kayıt ettirmeniz. Her türlü daha ucuza gelir. Örneğin iphone 12 ve 13 serileri yada diğer amiral gemileri. 5 k bi telefon getirmek pek mantıklı değil gibi.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
annemin bi arkadaşı getirtmişti 1 yıl falan önce birinden sonra telefon bi anda kapandı açtırmaya uğraştı
Ben kıbrıstan getirdim telefonu, global sürüm olduğu için hiçbir sorun yaşamadım.

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
Global sürümlerde, 5 ay kayıtsız kullanım süresi var. (girişten sonra 150 gün)

Sonrasında yasal talep durumları için kayıt ettirmek zorundasınız. 2k küsür bi fiyatı var pasaport kaydının.

Legal olmayan 50 100 tllik işlemlerle imei atılabilir belirli yazılım içeren telefonlara (1 ila 6 ay şansa bağlı olarak) fakat çalınma kayıp gibi durumlarda yasal süreç başlatılamaz.

Önerim üst segment bir telefon getirtip direkt pasapoetunuza kayıt ettirmeniz. Her türlü daha ucuza gelir. Örneğin iphone 12 ve 13 serileri yada diğer amiral gemileri. 5 k bi telefon getirmek pek mantıklı değil gibi.
dubaiden 9k ya 12 pro max aldım pasaport kaydı ıle 11k ya geldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,377
Üyeler
165,672
Son üye
Rrywen
Top Bottom