Neler Yeni

Yardım Çin'e gönderdiğim mektup Çin gümrük polisince reddedildi ancak mucizevi şekilde yinede Çin'e giriş yaptı

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Günlerdir iade talebi için uğraşmama rağmen iadem kabul olmamıştı. Dün sabah ise mektup Çin'in başkenti Pekin'e ulaşmış. Ancak maalesef tam da tahmin ettiğim gibi gümrükten geçememiş ve Çin gümrük polisi tarafından Çin'e girişi reddedilmiş. Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Kargo takipte ise aşağıdaki gibi yazıyor. Ne anlama geldiği hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? "In transit - Departed waypoint" bu ne demek. Türkiye'ye geri mi iade ediliyor demek tam anlayamadım. Gümrükte zaten reddedilmiş. Çok korkuyorum.

Ekran Alıntısı8.PNG

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
iade oluyor dostum. bu yasak bayrak mevzusu senin miydi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Muhammed efe
Hocam eminsiniz di mi çok korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle dostum bu yasak bayrak mevzusuydu. İade olduğuna eminiz di mi yoksa imha mı?
Kanka 250 yıllık osmanlı bayrağı mı yolladın neden bu kadar imha olmasından korkuyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
Kanka 250 yıllık osmanlı bayrağı mı yolladın neden bu kadar imha olmasından korkuyorsun?
Korkma değil merak ediyorum geri mi gelecek imha mı olacak diye boşuna beklemeyeyim gelmesini imha olacaksa diye. Ayrıca Doğu Türkistan bayrağı göndermiştim.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Muhammed efe
Korkma değil merak ediyorum geri mi gelecek imha mı olacak diye boşuna beklemeyeyim gelmesini imha olacaksa diye. Ayrıca Doğu Türkistan bayrağı göndermiştim.
Kanka umarım gönderdiğin adreste birine sıkıntı çıkarmaz bu durum. Geri gelir herhalde yasaklı madde değil imha ederlerse pçliğine ederler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
Kanka umarım gönderdiğin adreste birine sıkıntı çıkarmaz bu durum. Geri gelir herhalde yasaklı madde değil imha ederlerse pçliğine ederler.
Umarım hocam bende ondan korkuyorum zaten. Yani kargo takipte yazana göre geri gönderiliyor herhalde. Bilmiyorum ki bende ama imha da edebilirler işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,636
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom