Neler Yeni

Yardım Çin'e gönderdiğim mektup Çin gümrük polisince reddedildi ancak mucizevi şekilde yinede Çin'e giriş yaptı

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Günlerdir iade talebi için uğraşmama rağmen iadem kabul olmamıştı. Dün sabah ise mektup Çin'in başkenti Pekin'e ulaşmış. Ancak maalesef tam da tahmin ettiğim gibi gümrükten geçememiş ve Çin gümrük polisi tarafından Çin'e girişi reddedilmiş. Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Kargo takipte ise aşağıdaki gibi yazıyor. Ne anlama geldiği hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? "In transit - Departed waypoint" bu ne demek. Türkiye'ye geri mi iade ediliyor demek tam anlayamadım. Gümrükte zaten reddedilmiş. Çok korkuyorum.

Alıntıyı görüntüle
Bir tanıdığımın başına gelmişti o da çine yolladı geri yolladılar kız sevindi ama kargoyu açınca içinde bomba olduğunu fark etti ve dışarı atıp hemen patlatmış ama o an çok korkunç diyordu dikkat et sende çinlilere güven olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
Gençler son durum bilgisi geçeyim mucizevi bir şekilde kargo şu an Doğu Türkistan'da. Urumçiye ulaşmış gözüküyor 2 saat önce, gümrükten geçemeyip nasıl gitti halen anlam veremiyorum. Aşağıya fotoğrafı ekledim sizde bir bakın bu mucizeye.

Ekran Alıntısı9.PNG

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Emre Şanda
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Günlerdir iade talebi için uğraşmama rağmen iadem kabul olmamıştı. Dün sabah ise mektup Çin'in başkenti Pekin'e ulaşmış. Ancak maalesef tam da tahmin ettiğim gibi gümrükten geçememiş ve Çin gümrük polisi tarafından Çin'e girişi reddedilmiş. Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Kargo takipte ise aşağıdaki gibi yazıyor. Ne anlama geldiği hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? "In transit - Departed waypoint" bu ne demek. Türkiye'ye geri mi iade ediliyor demek tam anlayamadım. Gümrükte zaten reddedilmiş. Çok korkuyorum.

Alıntıyı görüntüle
Senin yüzünden Çin menşeili ürünlere ek gümrük vergisi çan çin çon meclisinde gündeme alınmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,650
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom