Çinli telefon üreticilerine ne oldu?

Sergeant Cross

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
bu çinli telefon üreticileri ne zaman 90k-100k lık telefon üretmeye başladı? ben honor'u, xiaomi'yi, huawei'yi, oneplus'ı pahalı telefonlarla kapışabilen gariban dostu şirketler olarak tanırdım. şimdi ne oldu? ne oldu da 100k ya telefon satıyorlar? yazılımın optimize değil, güncelleme desteğin bok gibi. yanlış anlamayın huawei saygı duyduğum şirketlerdendir ama ulan telefonunda google servisleri bile yok, ambargolara maruz kalıyorsun bari bunu kabullen ve telefonunu makul bir fiyata sat. 90k nedir arkadaş? lan poco poco, xiaominin alt markası. ne oldu da 60k'ya telefon satıyorsun? gidin, reddite forumlara bakın. hepsi sorunlu telefonlar. güncelleme geliyor telefon bootloopta takılıyor. apple'dan çaldıkları dinamik ada düzgün çalışmıyor. sosyal medyada kamera bok gibi fotoğraf çekiyor, video konusuna değinmiyorum bile.

ben bu fiyata gider 17 pro alırım, paşalar gibi yaşarım. prestijsiz, güvenilir olmayan telefonlara niye 90k vereyim? gidin sokağa insanlara sorun oneplus'ı oppo'yu, vivo'yu kaç kişi biliyor? bari bunu kabullenin ve ucuza telefon satın. bu fiyatlar nedir arkadaş? samsung, bana göre android'in kralı, güncelleme desteği mi dersin, yazılımı mı dersin hepsine bin basar, ona rağmen daha ucuza satıyor. sizin de fikirlerinizi bekliyorum. çinli şirketler pahalıya telefon satmaya devam mı etmeli, yoksa eskisi gibi ucuz ama kapışabilen telefonlar mı üretmeli?

bu çinli telefon üreticileri ne zaman 90k-100k lık telefon üretmeye başladı? ben honor'u, xiaomi'yi, huawei'yi, oneplus'ı pahalı telefonlarla kapılabilen gariban dostu şirketler olarak tanırdım. şimdi ne oldu? ne oldu da 100k ya telefon satıyorlar? yazılımın optimize değil, güncelleme desteğin bok gibi. yanlış anlamayın huawei saygı duyduğum şirketlerdendir ama ulan telefonunda google servisleri bile yok, ambargolara maruz kalıyorsun bari bunu kabullen ve telefonunu makul bir fiyata sat. 90k nedir arkadaş? lan poco poco, xiaominin alt markası. ne oldu da 60k'ya telefon satıyorsun? gidin, reddite forumlara bakın. hepsi sorunlu telefonlar. güncelleme geliyor telefon bootloopta takılıyor. apple'dan çaldıkları dinamik ada düzgün çalışmıyor. sosyal medyada kamera bok gibi fotoğraf çekiyor, video konusuna değinmiyorum bile.

ben bu fiyata gider 17 pro alırım, paşalar gibi yaşarım. prestijsiz, güvenilir olmayan telefonlara niye 90k vereyim? gidin sokağa insanlara sorun oneplus'ı oppo'yu, vivo'yu kaç kişi biliyor? bari bunu kabullenin ve ucuza telefon satın. bu fiyatlar nedir arkadaş? samsung, bana göre android'in kralı, güncelleme desteği mi dersin, yazılımı mı dersin hepsine bin basar, ona rağmen daha ucuza satıyor. sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

Çinli telefon üreticileri yaptıkları sıçramalarla pazardan ciddi bir pay alıyorlar. Xiaomi ve Huawei kullandım, şu an HONOR kullanıyorum. Hepsinden de memnunum ama mevcut fiyatlarla bu telefonların iPhone yerine tercih edilmesi yazılım ve güncelleme sorunları olmasa bile düşük ihtimal. Yani fiyat ve tercih söz konusu olduğunda iPhone dururken neden bir kullanıcı Xiaomi'yi seçsin bu benim de kafamdaki soru işareti.

Çinli telefon üreticileri yaptıkları sıçramalarla pazardan ciddi bir pay alıyorlar. Xiaomi ve Huawei kullandım, şu an HONOR kullanıyorum. Hepsinden de memnunum ama mevcut fiyatlarla bu telefonların iPhone yerine tercih edilmesi yazılım ve güncelleme sorunları olmasa bile düşük ihtimal. Yani fiyat ve tercih söz konusu olduğunda iPhone dururken neden bir kullanıcı Xiaomi'yi seçsin bu benim de kafamdaki soru işareti.
bu sözde "büyük sıçramalar" nedir? 120x zoommuş, yapay zeka özellikleriymiş. kimse kendini kandırmasın, çünkü kimse bunları kullanmıyor.

artık 2018 de değiliz apple'ın çentikle uğraşıp huawei'nin damla kamera kullandığı zamanlar geride kaldı. şuan apple ile android arasında "büyük bir sıçrama" göremiyorum

6K ya Honor X8C almışım baya memnun ediyor. Kimsenin kafasına silah dayayıp 90k telefon almaya mecbur bırakmıyorlar sonuçta. :D

6K ya Honor X8C almışım baya memnun ediyor. Kimsenin kafasına silah dayayıp 90k telefon almaya mecbur bırakmıyorlar sonuçta. :D
f/p telefon istiyoruz. bakıyorum yazılımı kötü, sorunlu telefonların fiyatı apple ile kapışıyor. inanılır gibi değil

bu sözde "büyük sıçramalar" nedir? 120x zoommuş, yapay zeka özellikleriymiş. kimse kendini kandırmasın, çünkü kimse bunları kullanmıyor.

artık 2018 de değiliz apple'ın çentikle uğraşıp huawei'nin damla kamera kullandığı zamanlar geride kaldı. şuan apple ile android arasında "büyük bir sıçrama" göremiyorum

Fiyat. Ucuz alternatifler olarak tercih ediliyorlardı.

markaları öyle bir söylüyorsun ki sanki merdiven altı şirketler onlar da dünya devi her bütçeye göre modelleri var

bu çinli telefon üreticileri ne zaman 90k-100k lık telefon üretmeye başladı? ben honor'u, xiaomi'yi, huawei'yi, oneplus'ı pahalı telefonlarla kapışabilen gariban dostu şirketler olarak tanırdım. şimdi ne oldu? ne oldu da 100k ya telefon satıyorlar? yazılımın optimize değil, güncelleme desteğin bok gibi. yanlış anlamayın huawei saygı duyduğum şirketlerdendir ama ulan telefonunda google servisleri bile yok, ambargolara maruz kalıyorsun bari bunu kabullen ve telefonunu makul bir fiyata sat. 90k nedir arkadaş? lan poco poco, xiaominin alt markası. ne oldu da 60k'ya telefon satıyorsun? gidin, reddite forumlara bakın. hepsi sorunlu telefonlar. güncelleme geliyor telefon bootloopta takılıyor. apple'dan çaldıkları dinamik ada düzgün çalışmıyor. sosyal medyada kamera bok gibi fotoğraf çekiyor, video konusuna değinmiyorum bile.

ben bu fiyata gider 17 pro alırım, paşalar gibi yaşarım. prestijsiz, güvenilir olmayan telefonlara niye 90k vereyim? gidin sokağa insanlara sorun oneplus'ı oppo'yu, vivo'yu kaç kişi biliyor? bari bunu kabullenin ve ucuza telefon satın. bu fiyatlar nedir arkadaş? samsung, bana göre android'in kralı, güncelleme desteği mi dersin, yazılımı mı dersin hepsine bin basar, ona rağmen daha ucuza satıyor. sizin de fikirlerinizi bekliyorum. çinli şirketler pahalıya telefon satmaya devam mı etmeli, yoksa eskisi gibi ucuz ama kapışabilen telefonlar mı üretmeli?
1770545625228.webp

Performans olarak İphone'nu geçip üstüne yarı fiyatına telefon satıyorlar tabii ki pazar payları yüksek olacak mesela Xiaomi 15 Ultra varken İphone 17 serisinin yüzüne bakmam senin dediğin İphone'dan çalmışlar vb dediklerininin aslında ne kadar basit ve küçük şeyler olduklaırnı ortaya koyuyorlar yani dinamic ada yapmak o kadar zor değil 170 k bayılmana gerek yok bak benim 15 k'lık telefonumda da var demek. güncelleme konusuna gelirsek İphone güncellemeler ile telefonları yavaşlattığını kabul eden bir firma o yüzden İphone'a bakmadan boşuna çinli firmalara sallamayın

Samsung S24 FE kullanıyorum herhangi bir çin menşei telefon kullanmıyorum

Geri