Neler Yeni

🟢 ÇİNLİLER TÜRKİYE'DE YENİ OTOMOBİL FABRİKASI KURUYOR!

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Bunlar artacak. Avrupa birliğide çin üretimi arabalara ek vergi getirdi. Türkiye şuan çinliler için fırsat yeri. Burada ürettikleri zaman ek vergilerden muaf oluyorlar ayrıca taşıma maliyetleride düşüyor.
avrupa neden çin arabalarına ek vergi getirdi ?

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Chery marka aracın Türkiye'de çok tutulmasının ardından bu hamle de iyi olacak. Bunların araçları çok tutulacak diye düşünüyorum.
Mağazaları varmış zaten ama tutmadı henüz. Ankara'da hiç görmedim bunlardan. Ha, bu olaydan sonra atak yaparlarsa reklam vs. o zaman tutabilir.

YazılımKafa

80+ Silver

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Biz ve amerika ile aynı nedenden. Çin arabaları fazla ucuz ve piyasayı ele geçiriyor.
serbest piyasa yokmu sanane adam kaçtan satıyosa satsın milletin ucuza bir şey almalarına karşılar bence

YazılımKafa

80+ Silver
serbest piyasa yokmu sanane adam kaçtan satıyosa satsın milletin ucuza bir şey almalarına karşılar bence
Devletler her zaman ithalatı azaltıp ihracatı artırmak ister. Devlet kendi açısından bakıyor. Birde tabi siyasi etkenler var. Kimse çinin böyle büyümeye devam etmesini istemez.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Devletler her zaman ithalatı azaltıp ihracatı artırmak ister. Devlet kendi açısından bakıyor. Birde tabi siyasi etkenler var. Kimse çinin böyle büyümeye devam etmesini istemez.
çinin büyümeside sıkıntı aynı diğer ülkeler gibi onun için daha iyisini daha ucuza yapmak gerek

YazılımKafa

80+ Silver
çinin büyümeside sıkıntı aynı diğer ülkeler gibi onun için daha iyisini daha ucuza yapmak gerek
Çin kadar ucuza yapmak çok zor. Onlarca marka üretim yaptığı için her türlü parçayı üretiyorlar. Maliyetleride düşük

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Çin kadar ucuza yapmak çok zor. Onlarca marka üretim yaptığı için her türlü parçayı üretiyorlar. Maliyetleride düşük
oda var her türlü sıkıntı tek avrupa firmalarına bırakmakta iyi degil çin firmalarına bırakmakta

Top Bottom