Palo DAYI 👑
80+ Gold
Alttaki kırmızı fena duruyor
ekstra vergi çıkarırlar buna da, ülkeye yararı olan ne varsa vergi getirdiler.Chery marka aracın Türkiye'de çok tutulmasının ardından bu hamle de iyi olacak. Bunların araçları çok tutulacak diye düşünüyorum.
O yüzden herkes kendi ülkesinin iyiliğine göre davranıyor. Böyle olunca kimse tekel olamıyor. Yani bence ek vergi kötü bir şey değiloda var her türlü sıkıntı tek avrupa firmalarına bırakmakta iyi degil çin firmalarına bırakmakta
Hangi ek vergiEk vergi bizdede gelir merak etmeyin
Kırmızı olanı geçen sokakta gördüm, harbiden efsane. Dodge SUV'lar gibi gözüküyor ama aynı zamanda modern. Çinliler bu işi çözdü ya.SWM Motor, Türkiye'de üretim tesisi kuruyor! Hedef yılda 50 bin araç!
Çinli Shineray Group bünyesindeki SWM Motor, Türkiye'de üretim yapmak için başvurularını tamamladı. Şirketin Türkiye temsilcisi Anton Chernov, "Yıllık 50 binden fazla araç üretim kapasitesine sahip bir tesis üzerinde çalışıyoruz" dedi.
"YILDA 50 BİNDEN FAZLA ARAÇ ÜRETECEĞİZ"
HER GEÇEN GÜN ÜRÜN GAMINI GENİŞLETİYORLAR
SWM Motor, kısa süre önce giriş yaptığı Türkiye pazarında G01, G01F, G03F ve elektrikli hafif ticari X30L EV modelleriyle Türk tüketicisinin karşısına çıktı. SWM Motor Türkiye, haziran ayı itibarıyla G05 isimli yeni D-SUV modeliyle ürün gamını genişletti.
Alıntıyı görüntüle
Hocam hep SUV yapıyorlar keşke şöyle hatchback fln da yapsalar.Acaba merak ediyorum ilk arabam Çin markalımı olacak
Nerde oturuyon hocam sahibindende 2 arac var 2side Ankara'daKırmızı olanı geçen sokakta gördüm, harbiden efsane. Dodge SUV'lar gibi gözüküyor ama aynı zamanda modern. Çinliler bu işi çözdü ya.
Hocam hep SUV yapıyorlar keşke şöyle hatchback fln da yapsalar.