Omer127 80+ Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Mahmut kahraman 2 Ekim 2024 #1 Agalar çıraklık okuluna gideceğim ama işyeri bulamıyorum okula sordum biz bulamıyoruz dediler nasıl bulabilirim fikriniz varmı? (bölüm muhasebe)
Agalar çıraklık okuluna gideceğim ama işyeri bulamıyorum okula sordum biz bulamıyoruz dediler nasıl bulabilirim fikriniz varmı? (bölüm muhasebe)
🃏 🃏JOKER🃏 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 14,495 Dahası Reaksiyon skoru 36,625 Konum Realhas hoca için adalet istiyoruz İsim Mert Can Ergün 2 Ekim 2024 #2 Omer127 yazmış: Agalar çıraklık okuluna gideceğim ama işyeri bulamıyorum okula sordum biz bulamıyoruz dediler nasıl bulabilirim fikriniz varmı? (bölüm muhasebe) Devamı için tıklayın... Çırak okulu iyi değil
Omer127 yazmış: Agalar çıraklık okuluna gideceğim ama işyeri bulamıyorum okula sordum biz bulamıyoruz dediler nasıl bulabilirim fikriniz varmı? (bölüm muhasebe) Devamı için tıklayın... Çırak okulu iyi değil
Omer127 80+ Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Mahmut kahraman 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 🃏JOKER🃏 yazmış: Çırak okulu iyi değil Devamı için tıklayın... Muhasebeye gideceğim dostum nekadar kötü olabilir. Şuan makinadayım 2.senem (tekrar) bundan daha kötü değil.
🃏JOKER🃏 yazmış: Çırak okulu iyi değil Devamı için tıklayın... Muhasebeye gideceğim dostum nekadar kötü olabilir. Şuan makinadayım 2.senem (tekrar) bundan daha kötü değil.
S sellamoglu 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 223 Dahası Reaksiyon skoru 69 Konum Adana İsim alperen selamoğlu Instagram selamogllu 2 Ekim 2024 #4 dostum gerekirse senin evine ulaşımı yakın olan tüm muhasebe işleri gerektiren işyerlerinin telefonlarını arayacaksın her bir şansı değerlendireceksin
dostum gerekirse senin evine ulaşımı yakın olan tüm muhasebe işleri gerektiren işyerlerinin telefonlarını arayacaksın her bir şansı değerlendireceksin