Neler Yeni

Çıraklık okulunda son sene kpss ye hazırlanmak

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Selamlar Beyler ben çıraklık okulunda okuyorum ama devlete atanmak istiyorum kpss ye nasıl çalışmalıyım yani şuan lise 2 deyim ustalık belgesini alınca yani lise son da kpss ye gireceğim son sene dershaneye girsem olurmu zaten yapmam gereken net sayısı 50 net oda 73 puana denk geliyor oda atanmak için kafi gibi duruyor sizce son sene dershaneye gidip kpss ye hazırlansam

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
73 puanla hangi alanda atanmayı düşünüyorsun?

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
73 puanla hangi alanda atanmayı düşünüyorsun?
Teknisyen olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim burada teknisyen açığı var baya en az 73 puan alsan atanırsın demişti bı abi o yüzden en az puanı söyledim ama en basidindin bizim burada cezaevi var baya büyük 12 tane su teknisyenı olması gerekirken sadece 2 tane var baya büyük bir açık ver tek cezaevinde değil şeker fab. Gibi yerlerde de açık var o yüzden en az puanı söyledim

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Teknisyen olarak

Bizim burada teknisyen açığı var baya en az 73 puan alsan atanırsın demişti bı abi o yüzden en az puanı söyledim ama en basidindin bizim burada cezaevi var baya büyük 12 tane su teknisyenı olması gerekirken sadece 2 tane var baya büyük bir açık ver tek cezaevinde değil şeker fab. Gibi yerlerde de açık var o yüzden en az puanı söyledim
bu seneki teknisyen alımları (liseden) 80,82 ile kapatmış, 73 ile çok zor atanman

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teknisyen olarak
Şimdi 73 puanla atanman bayağı bir zor ve bunun için de dershaneye gitmene gerek yok. Hele ki lise ve önlisans düzeyinde ne kadar atama yapılır orası meçhul. Çok vasat bir öğrenci olduğum halde evden çalışarak önlisans düzeyinde 77 puan almıştım. Genelde tercih edilmeyen illerin çoğunlukta olduğu bir liste yaptım ama işe yaramadı.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu seneki teknisyen alımları (liseden) 80,82 ile kapatmış, 73 ile çok zor atanman
Hocam ama benim bulunduğum bölgede açık var baya

Şimdi 73 puanla atanman bayağı bir zor ve bunun için de dershaneye gitmene gerek yok. Hele ki lise ve önlisans düzeyinde ne kadar atama yapılır orası meçhul. Çok vasat bir öğrenci olduğum halde evden çalışarak önlisans düzeyinde 77 puan almıştım. Genelde tercih edilmeyen illerin çoğunlukta olduğu bir liste yaptım ama işe yaramadı.
Atanamadiniz yani

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.

Atanamadiniz yani
kesin atandım gözüyle bakmak için bi 80 85 almak lazım, ama devlet üniversiteleri de sözleşmeli personel alıyor. O alımlarda da şansınız olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Atanamadiniz yani
Evet. Ondan sonra daha uğraşmadım. Zaten hedefim 80 puan almaktı. Onu da alsam işe yaramayacaktı. Kaldı ki ben o sınava girdiğimde devlet kadrolarında çok büyük boşluk olduğu iddia edilmişti. Sonra tercih formu geldiğinde şunu gördük, lise düzeyinin neredeyse tamamı sağlık meslek, önlisans eh işte. En fazla seçenek lisans düzeyindeydi. İleriki yıllarda torpil olayı mülakat ile zirve yaptığından hiç dönüp bakmadım bile.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Top Bottom