Neler Yeni

Cities skylines metrolar arasında hat kuramıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
hasan kaan
Merhabalar cities skylines oynarken istediğim iki metro istasyonu arasında durak oluşturamıyorum.

Amacım ''A mah.>Bmah.>C mah.>çarşı>A mah. '' yapmak ama A mahallesinden B mahallesi doğrultusunda durak eklediğim zaman ''A mah.>çarşı>C mah.>B mah.>C mah.>çarşı>A mah.'' durumu oluşuyor.
Yüklediğim resimlerde her şeyi gösterdim. Buradaki sorun nedir ve nasıl çözerim?

Ekler

• AMAÇ METRO.png
    AMAÇ METRO.png
    670.5 KB · Hit: 47
  • istenmeyen durumi.png
    istenmeyen durumi.png
    658.1 KB · Hit: 47
  • metro.png
    metro.png
    670.5 KB · Hit: 44

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
metrodan daha büyük sorunlar var gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
hasan kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında çok büyük sorunlar yok. Şehri taşıdığım için şu an dağınık ama bir kaç saat oynadıktan sonra düzelcek. Şu an için en büyük sorun metro.

Basrii

80+ Bronze
Aslında çok büyük sorunlar yok. Şehri taşıdığım için şu an dağınık ama bir kaç saat oynadıktan sonra düzelcek. Şu an için en büyük sorun metro.
hocam benimde başıma gelmişti. Saçma gelecek ama bir şekilde mahalle B ile mahalle A arası metro hattında ya dönüşler çok keskin, yada yükselti bakımından bir sorun var. Bir keresinde bende dağın içinden metronun dönüş alıp diğer durağa gitmesini istemiştim. Bir türlü o 2 durak arası bağlanmıyordu metroda son durak sanıp başlangıç noktasına dönmeye çalışıyordu. Bu sorunu dönüşün keskinliğini azaltıp yükseltiyi de ayarlayıp çözmüştüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
hasan kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam rayları kırıp farklı yerlerden yeniden yaptım çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Tam ben yazıyorum dönüşler keskin diye ama halletmişsnşz

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz
bu oyun çok güzel ama biraz eksiği var gibi sanki 2. oyun çıktığı gibi oynamayı düşünüyorum ilk oyunun eksiklerini kapatıyor bence

Top Bottom