çivili krampon önerisi

Reaksiyon skoru
105
merhabalar ocak ayında nike krampon aldım ama artık eridi penaltı yada durmaya çalışırken çok kayıyorum yeni krampon almayı düşünüyorum gene nike mı almalıyım yoksa hata mı yapıyorum bunu size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim krampon önerisi yaparsanız sevinirim iyi günler dilerim

merhabalar ocak ayında nike krampon aldım ama artık eridi penaltı yada durmaya çalışırken çok kayıyorum yeni krampon almayı düşünüyorum gene nike mı almalıyım yoksa hata mı yapıyorum bunu size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim krampon önerisi yaparsanız sevinirim iyi günler dilerim
Mevkin ne hocam?

hocam ofansif orta saha
Adidas predator bakın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de sizin mevkinizdeyken Nike magista kullanıyordum da magista kalmadı artık. Puma Evopowerlara da bakabilirsiniz varsa

Çakma olma ihtimali oluyor kendi sitesindeki fiyatları uçuk değilse bakılabilir
hocam bir şey daha sorucam boynerin internet sitesinden alınır mı çünkü adidas baya pahalı satıyor internette ama boyner daha ucuza satıyor yoksa başka bir şey mi bu boynerde çakma ürün yapmaz heralde

ama boynerdeki profesyonel mi onu bilemiyorum isterseniz bir link atayim

hocam bir şey daha sorucam boynerin internet sitesinden alınır mı çünkü adidas baya pahalı satıyor internette ama boyner daha ucuza satıyor yoksa başka bir şey mi bu boynerde çakma ürün yapmaz heralde

ama boynerdeki profesyonel mi onu bilemiyorum isterseniz bir link atayim
Bı at bakalım

Aynı krampon değil adidas sitesindeki accuary 1 ve FG yani fairy ground çim sahalar için uygun daha çok.
Boynerde ki accuary 2 FTW yani muhtemelen tüm sahalar için uygun.

Çim sahada mı oynuyorsun sen normal yapay zemin mi? Muhtemelen yapaydır

Sana AG Krampon lazım kısacası

Aynı krampon değil adidas sitesindeki accuary 1 ve FG yani fairy ground çim sahalar için uygun daha çok.
Boynerde ki accuary 2 FTW yani muhtemelen tüm sahalar için uygun.

Çim sahada mı oynuyorsun sen normal yapay zemin mi? Muhtemelen yapaydır

Sana AG Krampon lazım kısacası
tamamdır hocam ewyl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,113
Üyeler
190,862