Çiyan nasıl beslenir?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Aranızda uzun süredir çiyan besleyen varsa bana bir konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Çiyan beslemiyorum ama olur da birgün beslersem diye (aklımda fikir oluşması için) merak ediyorum. Çiyan ne yer, ne sıklıkla beslenmelidir ve gerekli olan besini (böcek vb.) nereden alabiliriz? Çiyanın bulunduğu teraryuma özel bir bakım yapmalı mıyız? Nemli ortamlarda yaşamayı sevdiklerini biliyorum ama teraryumuna ne sıklıkla ve ne şekilde bakmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Aranızda uzun süredir çiyan besleyen varsa bana bir konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Çiyan beslemiyorum ama olur da birgün beslersem diye (aklımda fikir oluşması için) merak ediyorum. Çiyan ne yer, ne sıklıkla beslenmelidir ve gerekli olan besini (böcek vb.) nereden alabiliriz? Çiyanın bulunduğu teraryuma özel bir bakım yapmalı mıyız? Nemli ortamlarda yaşamayı sevdiklerini biliyorum ama teraryumuna ne sıklıkla ve ne şekilde bakmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Karınca Çiftliğim kanalındaki eski çiyan videolarına bak orada anlatıyor.

Midesiz misin lan? Besleyecek başka hayvan bulamadın mı? Yılana örümceğe bile okeyim.

Karınca çiftliğimde anlatıyo onun dışındada youtube'da videoları var anlatan araştır.

Midesiz misin lan? Besleyecek başka hayvan bulamadın mı? Yılana örümceğe bile okeyim.
Harbi lan çiyan kadar mide bulandırıcı bir hayvan yok bu dünyada bir sürü bacakları var gezecek her yerde söylerken bile tüylerim diken diken oldu

Ya kınamak istemiyorum ama Allah size akıl ihsan eylesin. Beslenecek hayvan var beslenmeyecek hayvan var çiyan nedir kardeşim ?

elraenn izle

Arkadaşlar sakin olun tamam. Allah belamı versin beslemeyeceğim çıyan falan. Allah akıl fikir versin falan demişsiniz. Bi sakin la.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri