HasanBG 80+ Bronze Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1,594 Dahası Reaksiyon skoru 859 Konum Okulunda İsim Hasan 10 Ocak 2023 #1 Arkadaslar resim hocasi portre cizmemizi istedi ,bende ondan dolayi jenna ortegayi çizmeyi düşündüm ve sonuç bu.Sizce nasıl olmuş ?
Arkadaslar resim hocasi portre cizmemizi istedi ,bende ondan dolayi jenna ortegayi çizmeyi düşündüm ve sonuç bu.Sizce nasıl olmuş ?
Berke123 80+ Bronze Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1,024 10 Ocak 2023 #2 hangisi jenna ortega ayırt edemedim
Alpl 80+ Bronze Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 1,245 Dahası Reaksiyon skoru 712 İsim Alp İlgilendiği Kategoriler Witcher,Red Dead Redemption 2 10 Ocak 2023 #3 HasanBG yazmış: Arkadaslar resim hocasi portre cizmemizi istedi ,bende ondan dolayi jenna ortegayi çizmeyi düşündüm ve sonuç bu.Sizce nasıl olmuş ? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Jenna görse o bile ayırt edemez çok profesyonel bir portre sizi canı gönülden tebrik ediyorum
HasanBG yazmış: Arkadaslar resim hocasi portre cizmemizi istedi ,bende ondan dolayi jenna ortegayi çizmeyi düşündüm ve sonuç bu.Sizce nasıl olmuş ? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Jenna görse o bile ayırt edemez çok profesyonel bir portre sizi canı gönülden tebrik ediyorum