Çizim, illüstrasyon, edit v.b için sistem lazım

Deishu

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar 25.000 TL ( 2-3 k arttırılabilir ) ye monitör dahil işimi görecek bir sistem lazım önerilerinizi bekliyorum.
( Lütfen TN ve VA panelleri önermeyin. )
( özellikle 12gb vram olursa ekran kartı bal gibi olur. )
( 1080p monitör de koymayın teşekkürler. )

Son düzenleme:

kanka güzel önermişsin de 3060 tercih edebilsem daha iyi olurdu 12 gb vram işimi uçurur, ayrıca koyduğun monitörün renk doğruluğu %72 yani ips demeye bin şahit ister

Apple al geç sadece çizim edit crative cloud uygulamaları kullanacaksan yanına da bir tane wacom on numara

Apple al geç sadece çizim edit crative cloud uygulamaları kullanacaksan yanına da bir tane wacom on numara
Hali hazırda xp pen star 03 v2 tabletim var, apple harbiden güzel seçenekte yalnızca onları yapmam diye düşünüyorum, agaları yalnız bırakamam oyunda oynarım arada

Nvidia şart o zaman, şu an bütçene uygun olan Nvidia sistemlerin stoğu yok maalesef ve monitöre neden abanıyorsun? 4060 ve 144 Hz IPS panel sistem bulunur bütçende
Bütçen kısıtlı olduğu içinde Nvidia tarafında 12 GB anca 3060 ti sistem bulursun ama hazır sistemlerde 3060 ti parasını hak etmiyor.

kanka güzel önermişsin de 3060 tercih edebilsem daha iyi olurdu 12 gb vram işimi uçurur, ayrıca koyduğun monitörün renk doğruluğu %72 yani ips demeye bin şahit ister
%72 ntsc %99 srgb ye denk oluyor yani kötü değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

va panelde 8bit+frc bulabilirseniz oyun oynamayacağınız için renk konusunda daha iyi olur.

%72 ntsc %99 srgb ye denk oluyor yani kötü değil.

va panelde 8bit+frc bulabilirseniz oyun oynamayacağınız için renk konusunda daha iyi olur.
bilgilendirme için teşekkür ederim

Nvidia şart o zaman, şu an bütçene uygun olan Nvidia sistemlerin stoğu yok maalesef ve monitöre neden abanıyorsun? 4060 ve 144 Hz IPS panel sistem bulunur bütçende
Bütçen kısıtlı olduğu içinde Nvidia tarafında 12 GB anca 3060 ti sistem bulursun ama hazır sistemlerde 3060 ti parasını hak etmiyor.
ne yapabilirsem diye bakıp ona göre değerlendiricem teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri