Saturn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 967
uygulamada bs yokBrawl stars var mi ?
uygulamada bs yokBrawl stars var mi ?
Ana sayfada kampanya falan gözüküyor mu?Önceki defa kullanmıştım. tekrar kullandım bedava altın bilet aldım teşekkürler.
Bende de aynı . Bende anlayamadım.aynen bu kampanya daha öncede olmuştu yine düşmemişti benim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir olayı var ama anlamadım
oyuna gir istediğini satın al direkt 0 tl olarak gözüküyor zatenbenim bilgisayarda bu beta sürüm var ama indirimi bulamadım nasıl aktif ediyoruz
Hayır direkt alışveriş kısmına geçtim 0 TL yazıyordu onayladım.Ana sayfada kampanya falan gözüküyor mu?
gözükmüyor hocam arkaa plaan bakıyorum fiyatı neyse o gözüküyoroyuna gir istediğini satın al direkt 0 TL olarak gözüküyor zaten
onayı versem direk kaarttan çekecek ücretigözükmüyor hocam arkaa plaan bakıyorum fiyatı neyse o gözüküyor
EvetÖnceki kampanyaya katılanlar buna da katılabiliyor mu?
Şimdi programı indirdim pc'ye sonra coc'u indirip direkt olarak bişey satın almaya kalktığımda 0 tl mi yazıcak ?Kullandım hocam tesekkurlertesekkurler
Doğru ülkeyi seçtiğinizden emin olup diyip duruyor satın alma sırasında nedeni nedir ulke tr gözüküyor![]()
Google Play Games - Mobil oyunları Windows PC platformumuzda oynayın
Google Play Games Beta ile mobil oyunlar artık PC'de. Google'ın mobilden PC'ye oyun platformunda büyük ekranın ve daha fazla kontrolün keyfini çıkarın.play.google.com
bu programı indirip hesabınızı girin 300TL oyun içi satın alımı bedavaya yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkaplanlar 279TL arkaplan alacağım![]()
Bi mailden bile alabilsem iyiydi.başka maille girerseniz aynı hesaba sınırsız alabiliyorsunuz. en azından en son bu olay olduğunda çalışıyordu, 5 6 arka plan aldım 2 hesabıma da
Coc sadeceŞimdi programı indirdim pc'ye sonra coc'u indirip direkt olarak bişey satın almaya kalktığımda 0 TL mi yazıcak ?