Neler Yeni

Clash Of Clans Bu Köy 500tl Eder Mi

500tl'ye Hesap Alınır Mı?

• Oy kullanan toplam üye
    82

alex jensen

80+ Silver
Selamlar. Clash of clansdan bir hesap satın alacağım.
Adamla pazarlık yaptık en son 500 dedi. Oyunu seviyorum, sarıyor ama bir yanımda bir mobil oyuna 500tl verilmez diyor.
Sizce almalı mıyım? Şu an th 12 max'a yakın köyüm var acaba altın bilet alıp onu mu güçlendirsem ama sabırsızlık da var :) Tam ikilimdeyim.
Parayı elime alıp sayınca 500tl çok göründü siz ne dersiniz?

Köy: https://www.oyunfor.com/ilanlar/clash-of-clans/account/android/th-13-full-koy-866982
knk ben sana 50ye verim 10 level belediye
Ekran Görüntüsü (2).png

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Adamla pazarlık yaptık en son 500 dedi. Oyunu seviyorum, sarıyor ama bir yanımda bir mobil oyuna 500tl verilmez diyor.
Sizce almalı mıyım? Şu an th 12 max'a yakın köyüm var acaba altın bilet alıp onu mu güçlendirsem ama sabırsızlık da var :) Tam ikilimdeyim.

Köy: https://www.oyunfor.com/ilanlar/clash-of-clans/account/android/th-13-full-koy-866982
Bir oyuna bu kadar para yatırmayı gereksiz buluyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam kendiniz kasın daha zevkli oluyor gerçekten. Ben başlayalı birkaç ay oluyor. TH 5'im. Fulleye fulleye çıkıyorum.

Lolcü Buse

80+ Bronze

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,525
İsim
ArtiAnius

Supercell id var birkere hesaba istedigi gibi girer cikar bagli olan emailide vermesi gerekir

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam kendiniz kasın daha zevkli oluyor gerçekten. Ben başlayalı birkaç ay oluyor. TH 5'im. Fulleye fulleye çıkıyorum.
Bakın th12 max olmak üzere bir hesabım var duvarın tanesi 5 milyondan basılıyor. Basmaktan bıktım, şimdi de th 14 geliyor, 13 olamadan yeni belediye geliyor. Oyunun asıl zevki her şeyi fulleyip klan/lig savaşları benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Supercell id var birkere hesaba istedigi gibi girer cikar bagli olan emailide vermesi gerekir
Aynen onları konuştuk, adam zaten sitede 3-4 yıldır satış yapıyormuş ve 38 satış yapmış. Adam güvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Csgo da 150-200 tllik skinler 1kyı zorluyo anca csgo ya yatırılır o da yatırım için oyun için değil 😀
CS'den bıçak çıkartırsam acımam alırım. Beleşten gelen parayı yine oyuna verirdim ama kendi kişisel birikimimden ödeme yapacağım için tereddütte kaldım ve vazgeçtim almaktan.

Top Bottom