Hesaplar arası geçişi de kaldırmışlar adam akıllı oyunu batırmak istiyorlar heraldebahtsizbedevi23 dostum yorumun için teşekkür ediyorum. Fakat burada amaçlanan durum tamamen farklı. Kuzey Kore yorumun tamamen saçma olmuş bana göre. Ayrıca burada hedef aktif oyuncuları bulmak. 5 günde bir oyuna savaş yapıp inşaatçı kontrolü yapmaya gelen oyuncuları istemiyoruz zaten. Köyünü geliştirmek isteyen ya da klan savaşlarında nasıl saldırı yapacağını bilemeyen, önce hangi yükseltmeleri yapması gerektiğinde kararsız kalan arkadaşlara da yardımcı oluyoruz. Klanın seviye almasının en önemli etkenleri sürekli devam eden klan savaşı ve klan oyunlarına verilen önemdir. Bu yüzden klan savaşlarında 1 savaşını yapmayan kişileri savaş öncesi nedenini belirtmediği halde klandan gönderiyoruz ki klan savaşına katılmak zorunlu değil. Ganimet toplamak isteyen arkadaşlar katılıyor genelde. Burada oyuncuları sıkmak amaç değil ama böyle şartlarında olması gerekiyor. Yardımcı Liderler ve Büyük Rütbesi olanların görevleri mevcut. Buna bende dahilim. Seviyeli ve saygılı bir oluşum yaptık ve büyütmeye devam ediyoruz. Telegram grubumuzda da savaşlara dair klana dair günlük hayatımıza dair sohbetlerimiz ve tartışmalarımızda mevcut. Bu tür klanın içerisinde uzun yıllar bulundum. Bu imkansız bir durum değil tamamen Lider kişinin sürekli olarak insanları yönlendirmesi ve vakit ayırması ile ilgili. Anlatmak istediğim durumda buydu. İyi forumlar diler klana seni de beklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsini topla gel ben sana sardırırım
Ben gelemiyorum silcem oyunu tekrardan uyanıklar gitmişler hesaplar arası geçişi kapatmışlar oyunu sıfırladım yine bağlanmıyor en son açık olan hesapta kala kaldımbahtsizbedevi23 dostum yorumun için teşekkür ediyorum. Fakat burada amaçlanan durum tamamen farklı. Kuzey Kore yorumun tamamen saçma olmuş bana göre. Ayrıca burada hedef aktif oyuncuları bulmak. 5 günde bir oyuna savaş yapıp inşaatçı kontrolü yapmaya gelen oyuncuları istemiyoruz zaten. Köyünü geliştirmek isteyen ya da klan savaşlarında nasıl saldırı yapacağını bilemeyen, önce hangi yükseltmeleri yapması gerektiğinde kararsız kalan arkadaşlara da yardımcı oluyoruz. Klanın seviye almasının en önemli etkenleri sürekli devam eden klan savaşı ve klan oyunlarına verilen önemdir. Bu yüzden klan savaşlarında 1 savaşını yapmayan kişileri savaş öncesi nedenini belirtmediği halde klandan gönderiyoruz ki klan savaşına katılmak zorunlu değil. Ganimet toplamak isteyen arkadaşlar katılıyor genelde. Burada oyuncuları sıkmak amaç değil ama böyle şartlarında olması gerekiyor. Yardımcı Liderler ve Büyük Rütbesi olanların görevleri mevcut. Buna bende dahilim. Seviyeli ve saygılı bir oluşum yaptık ve büyütmeye devam ediyoruz. Telegram grubumuzda da savaşlara dair klana dair günlük hayatımıza dair sohbetlerimiz ve tartışmalarımızda mevcut. Bu tür klanın içerisinde uzun yıllar bulundum. Bu imkansız bir durum değil tamamen Lider kişinin sürekli olarak insanları yönlendirmesi ve vakit ayırması ile ilgili. Anlatmak istediğim durumda buydu. İyi forumlar diler klana seni de beklerim
Hepsini topla gel ben sana sardırırım
Ben supercell id ye bağlamadim Google Play'den giriyordumNasıl yani anlamadım ben şuan sürekli olarak geçiş yapabiliyorum?
Supercell id bağlı değil mi tüm hesaplar?Ben gelemiyorum silcem oyunu tekrardan uyanıklar gitmişler hesaplar arası geçişi kapatmışlar oyunu sıfırladım yine bağlanmıyor en son açık olan hesapta kala kaldım
Anladım şimdi oldu..Ben gelemiyorum silcem oyunu tekrardan uyanıklar gitmişler hesaplar arası geçişi kapatmışlar oyunu sıfırladım yine bağlanmıyor en son açık olan hesapta kala kaldım
Ben supercell id ye bağlamadim Google Play'den giriyordum
Yok değil kullanmıyorum ben bir gün hesabı satcak olursam diyeSupercell id bağlı değil mi tüm hesaplar?
Anladım, supercell id ile de satış yapabiliyorsun hesabını unuttum filan diye de baya uğraştırıcı. Mantıklı bir hareket olmuş. Ama bu seferde hesaplar arası geçişi zorlaştırmışlar demek ki.Yok değil kullanmıyorum ben bir gün hesabı satcak olursam diye
Peki hafta sonu baskın yapacak mısınız bana en çok o lazimDostlar Merhaba,
Yeni oluşturmuş olduğumuz klanımıza oyuna gönül veren tüm oyun severleri bekleriz.
Klanımızda belirli kurallar vardır ve sadece aktif oyuncuların yer aldığı bir oluşumdur.
Klan Savaşları katılımı zorunlu değildir fakat katılım sağlayıp savaşlarını yapmayanlar rütbeleri ne olursa olsun klandan atılmaktadır.
Klan savaşları sürekli bir döngü içinde yapılmakta olup Klan Ligi Savaşlarına alımlar Klan Savaşı performansına göre belirlenmektdir.
Küfür, siyaset, reklam ve gereksiz konu tartışması yapan arkadaşlar direkt olarak klandan atılmaktadır.
Klan Oyunlarımız ve Başkent Haftasonu Baskınlarımız aktif olup dikkate almayan kişiler yine klandan rütbesine bakmadan atılır.
Klanımız şuan 3. seviyedir fakat kısa süre içerisinde 3. seviyeye geldiğimiz gibi 5. seviyeye çıkıp yeni rütbe atamaları yapılacaktır.
Klanda her önümüze gelene değil hak eden kişilere rütbe verilmektedir. Ayrıca Yardımcı Liderlerin Telegram Grubuna katılma zorunluluğu vardır.
Klan bağışlarımız aktif olup bütün birlikle açıktır ve tarafımdan bağışlar sıklıkla yapılmaktadır. Ben yapamazsam bile klan içi bağışlar aktif olup hemen bağış yapılır..
Kısacası oyuna gönül veren ve sürekli olarak oyunda aktif bir rol üstlenen kişiler ile kısa sürede ve ileri zamanlı güzel bir oyun grubu kurmak hedefimiz ve amacımızdır.
Not: Çok kısa süre içerisinde belirli bir seviyeye gelindikten Discord sunucumuz ve Whatsapp grubumuzda aktif hale gelecektir.
Klan Adı: WINTERFELL #2LQ2VYYGV
Telegram: ''winterfellcoc''
( FLU - MERTV216 - MERTV215 ) Hesaplar bana ait olup kalıcı olarak klan içerisinde bulunmak isteyenler ve dostluk kurmak isteyenlerin beni eklemesi yeterlidir.
İYİ FORUMLAR !