ben kaybetmeseydim eğer 20 yi geçik hesabım vardır benim açıp bıraktığımda çok olduboşver takılsın kendi kendine, açarım bi klan 8 hesabımla gül gibi oynarım xd
Maalesef
ben tek başıma klanın 3/2 sini oluşturuyordum bir dönem deliler gibi oynuyordum elimde 4-5 hesap ya kaldı ya kalmadı şuanda pedere verdim 2-3 tanesini o bakıyor kendi hesabının yanında onuda başlatmıştım benimle benim bıraktığım dönemde o devam ediyordu gene20 de fazlaymış
tarihin tozlu sayfalarına karışmıştır oBir ara vardı forum klanı
ben kısa dönem oyuncusuyum yılda bi defa 1-2 aylık oynama isteğim geliyor hesabı kasıyorum sonra salıyorum muhtemelen bi kaç ay sonra sıkılıp bırakırım ya da tek hesaptan devam ederimben tek başıma klanın 3/2 sini oluşturuyordum bir dönem deliler gibi oynuyordum elimde 4-5 hesap ya kaldı ya kalmadı şuanda pedere verdim 2-3 tanesini o bakıyor kendi hesabının yanında onuda başlatmıştım benimle benim bıraktığım dönemde o devam ediyordu gene
ben 6 sene falan düzenli oynadım 2019-2020 miydi ne saldım yeni yeni tekrardan başladım işte şuanda 3 hesaptan oynuyorum birini yeni açtımtarihin tozlu sayfalarına karışmıştır o
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben kısa dönem oyuncusuyum yılda bi defa 1-2 aylık oynama isteğim geliyor hesabı kasıyorum sonra salıyorum muhtemelen bi kaç ay sonra sıkılıp bırakırım ya da tek hesaptan devam ederim
bakalım bi klana girdim bu da tutmazsa bi klan açıp 50 hesapla takılalım beraberben 6 sene falan düzenli oynadım 2019-2020 miydi ne saldım yeni yeni tekrardan başladım işte şuanda 3 hesaptan oynuyorum birini yeni açtım