Neler Yeni

Clash royale hangi evrimi almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed
Hali hazırda bu evrimler açık Havan Şövalye kraliyet devi Fişekçi büyücü ama sizce şu an ki metada hangi evrimler açılmalı aklımda Mega şövalye veya iskeletler var?

Söyle pekka evrimi nerf yiyecek bu sezonda normalde pekka oynuyordum fakat nerf yiyeceği için mega şövalye düşünüyorum
Nerf kesin yiyecek orası belli haklısınız,elinize yatkinsa mega şövalye destesi geçip mega şövalye evrimi alabilirsiniz,kendim mezarlık oynuyorum şövalye evrimi kullanıyorum, öbür destelere pek hakim değilim yoksa daha iyi öneriler yapabilirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerf kesin yiyecek orası belli haklısınız,elinize yatkinsa mega şövalye destesi geçip mega şövalye evrimi alabilirsiniz,kendim mezarlık oynuyorum şövalye evrimi kullanıyorum, öbür destelere pek hakim değilim yoksa daha iyi öneriler yapabilirdim
Anladım teşekkür ederim güzel zaten mega şövalye evrimi royale apiden bakayım bi deste bulayım kendime zaten bedava efsanevi kitabida verildi sezon dukkaninada pekka evrimi geldi onunda 3 parçasını açarım zaten teşekkür ederim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dart Goblin evrimi geldi daha yeni aşırı OP bir evrim. Supercell'in olayı bu zaten bu aralar. Çok güçlü bir şey ekliyorlar oyuna, insanlar para yatırıp hızlıca almak istiyor, yeterince para kazanınca nerf atıyorlar o güçlü şeye. Bu sayede hem kitleyi ellerinde tutuyorlar hem de para kazanıyorlar. Sonuç olarak şuan metada dart goblin evrimi baya iyi, bir kaç videoya vs. bakarsan anlarsın.

Anladım teşekkür ederim güzel zaten mega şövalye evrimi royale apiden bakayım bi deste bulayım kendime zaten bedava efsanevi kitabida verildi sezon dukkaninada pekka evrimi geldi onunda 3 parçasını açarım zaten teşekkür ederim
Rica ederim hocam pekka evrimi açınca ona göre deste düzenleyip değişik değişik oynarsınız artık

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,696
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Nerf yiyecek gibi durmasa elektro ejderha veya dev goblin diyeceğim ama nerf yeme ihtimallerine karşı bence mega veya kafes mantıklı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dart Goblin evrimi geldi daha yeni aşırı OP bir evrim. Supercell'in olayı bu zaten bu aralar. Çok güçlü bir şey ekliyorlar oyuna, insanlar para yatırıp hızlıca almak istiyor, yeterince para kazanınca nerf atıyorlar o güçlü şeye. Bu sayede hem kitleyi ellerinde tutuyorlar hem de para kazanıyorlar. Sonuç olarak şuan metada dart goblin evrimi baya iyi, bir kaç videoya vs. bakarsan anlarsın.
Evet oda iyi biraz zaman geçsin duruma göre bakayım sezon iyice bi otursun ama şuan mega şövalye daha ihtimalli gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerf yiyecek gibi durmasa elektro ejderha veya dev goblin diyeceğim ama nerf yeme ihtimallerine karşı bence mega veya kafes mantıklı olabilir.
Kafesin 3 parçası açık zaten onuda yakında açarım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim hocam pekka evrimi açınca ona göre deste düzenleyip değişik değişik oynarsınız artık
Aynen öyle yaparım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,684
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom