Taktiği uygulamadan önce 4000 kupaydim uyguladıktan sonra 3800 oldum thxAdım 1:Savaş'a basın.
Adım 2:Yukarıda tahmini süre çıkar çıkmaz iptal'e basın.
Bu adımları tekrarlayın bir süre sonra (max 30 saniye) tahmini süre ya çok kısa bir süre yazacak veya hiç yazmadan maça girecek.
Karşınıza çıkan kişi %99 bot olur kalan ihtimal normal oyuncu çıkma şansıdır.
Bu taktik ile ben 160p kupadan 4k kupaya çıktım.
UYARI:Fazla lig yükselirseniz bu hile kalktıktan sonra çok kötü oynarsınız rakiplerinize göre.(YTD)
Eğer bu tarz konu açmak yasaksa lütfen direk konuyu kapatın uyarı yemek istemiyorum sonuçta oyunun bug'u bu,farklı uygulamaya gerek yok.
Deste nedir ?4k kupada bot diye karşına beni attığını hayal ettim. Üzüldüm adına.
Ama sevinebilirsin oyunu sildim.
Taktik güzel ama kendini geliştiremezsin ki? 4k kupa zor değil sağlam bir deste ile 5-5.5k ları rahat görebilirsin. 2700 kupada sıkışmış kalmışken yaptığım deste ile 5k yı görmüştüm.
Hocam oyunu sileli 2.5 seneyi geçtiDeste nedir ?
Tahmini süre çıkmadan maç başlıyorAdım 1:Savaş'a basın.
Adım 2:Yukarıda tahmini süre çıkar çıkmaz iptal'e basın.
Bu adımları tekrarlayın bir süre sonra (max 30 saniye) tahmini süre ya çok kısa bir süre yazacak veya hiç yazmadan maça girecek.
Karşınıza çıkan kişi %99 bot olur kalan ihtimal normal oyuncu çıkma şansıdır.
Bu taktik ile ben 160p kupadan 4k kupaya çıktım.
UYARI:Fazla lig yükselirseniz bu hile kalktıktan sonra çok kötü oynarsınız rakiplerinize göre.(YTD)
Eğer bu tarz konu açmak yasaksa lütfen direk konuyu kapatın uyarı yemek istemiyorum sonuçta oyunun bug'u bu,farklı uygulamaya gerek yok.