Neler Yeni

🔥İndirim Claw's LCD Ekran & Ses Kontrolcülü Klavye 🔥699TL

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Tasarım güzelmiş , mekanik olmaması üzdü. Ofis için falan alınabilir gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanıtım videosu falan olsa alacağım membran falan dinlemiycem ama hiç bir yerde video yok
yeni bir model sanırım , yorumda yok.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun

coolsnow

80+
acaba attıgınız bu beyazın siyahı gelir mi var mı ? ajaaz 820pro veya 820max ile 3'ü arasında tercih edilmesi gereken hangisi acaba ?
ajazz'ın klavyelerinde gecikme ve pre-travel problemi var ne yazık ki. Çinli çoğu klavye de bu tarz sorunlar bulunuyor, klavyeninin QMK/VIA veya FreeRtos olması çok önemli, çoğu zaman içindeki yazılım dandik olduğu için tuşlar arası hızlı geçiş sunmuyor.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
ajazz'ın klavyelerinde gecikme ve pre-travel problemi var ne yazık ki. Çinli çoğu klavye de bu tarz sorunlar bulunuyor, klavyeninin QMK/VIA veya FreeRtos olması çok önemli, çoğu zaman içindeki yazılım dandik olduğu için tuşlar arası hızlı geçiş sunmuyor.
Doğrudur hocam dediğinizden hiç bir şey anlamadım ne yazıkki :D. Bu aradaha ajazz 159p mouse aldım ama gecikme hissededim sadece klavyeye özgü mü acaba ? birde bu thorene nasıl sizce hem 2.4 g hem tr hemde numpadi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi. Eşim için alamayı düşünüyorum.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Yakup Bolat
Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi. Eşim için alamayı düşünüyorum.
Ürün yeni çıkmış bir ürün o yüzden pek değerlendirme yok fakat kağıt üzerindeki özelliklere bakıldığında gerek ürünün duruşuna bakıldığı zaman fiyatını hak ediyor.
Claw's ürünleri genelde F/P oluyor.

Rindane48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Gökhan Gümüş

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Yakup Bolat
ben olsam almazdım, aula f75 var onu öneririrm. Kutusunu açıp bak, beğenmezsen iade edersin (5-6 gün kullanma ama) satıcı hepsiburada. Beğenmedim seçeneğiyle iade edebilirsin.
Aula f75 ne kadar var mı linki
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben olsam almazdım, aula f75 var onu öneririrm. Kutusunu açıp bak, beğenmezsen iade edersin (5-6 gün kullanma ama) satıcı hepsiburada. Beğenmedim seçeneğiyle iade edebilirsin.
Yurtdışı ürün değil mi bu

Top Bottom