FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,531
Eyw sağolasın 800TL yi rahat yapabilirsin gibi. (Gönül ister daha çok olsun)ayarlamaya çalışırım
Eyw sağolasın 800TL yi rahat yapabilirsin gibi. (Gönül ister daha çok olsun)ayarlamaya çalışırım
Hocam claws koltukların iskeleti sunta/metal karışık sanırım dikkat edin.Üst modeli için indirim gelmez mi? Z12
Bakayım birazHocam claws koltukların iskeleti sunta/metal karışık sanırım dikkat edin.
Z10 için mi z12 de mi öyleHocam claws koltukların iskeleti sunta/metal karışık sanırım dikkat edin.
Z12 de Metal ve ahşap yazıyorZ10 için mi z12 de mi öyle
Z12 de Metal ve ahşap yazıyor
İki modelde de ahşap ve metal yazıyor yani sadece metal değil ahşap kullandıkları yerler de var arkadaşın dediği gibi sunta olması muhtemel.Z10 için mi z12 de mi öyle
Bilmiyorum belki sıkıştırılmış ahşap plakta olabilir, sırt ve oturma bölgesi muhtemelen ahşap dediği yerlerİki modelde de ahşap ve metal yazıyor yani sadece metal değil ahşap kullandıkları yerler de var arkadaşın dediği gibi sunta olması muhtemel.
7000 e alınır mı acaba o yoksa hawk veya xdrive toryum düşünüyorum benExvega Vesta modeli tekrar 6000TL ye düşerse onu alabilirsiniz malzeme olarak çok daha iyi duruyor.
7000 ve üzerinde rakipleri bol dediğim gibi 6000 e düşerse alınır7000 e alınır mı acaba o yoksa hawk veya xdrive toryum düşünüyorum ben
Ne tavsiye edersin peki7000 ve üzerinde rakipleri bol dediğim gibi 6000 e düşerse alınır