MehmetAli0055
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Bedava peynir fare kapanında olurBu lanet programı indirdim bütün pcnin anasını ağlattı. Sonra sildim ama bu hatayı verip duruyor denemediğim yapmadığım şey kalmadı. Komple format atmak kaldı sadece elimde, çözümünü bilen varsa yazsın lütfen?
neyi yanlış yaptım ki hocam free sürüm çıkarması niye bana giriyorBedava peynir fare kapanında olurÇare format.
Ne diyorsun mehmet indirmeyebilirdin zorla indirmedin sonuctaBu lanet programı indirdim bütün pcnin anasını ağlattı. Sonra sildim ama bu hatayı verip duruyor denemediğim yapmadığım şey kalmadı. Komple format atmak kaldı sadece elimde, çözümünü bilen varsa yazsın lütfen?
hocam bilgisayarımın anasını ağlatacağını bilmemek benim suçum olabilir mi?Ne diyorsun mehmet indirmeyebilirdin zorla indirmedin sonucta
Normal normal format atma sakın hahocam bilgisayarımın anasını ağlatacağını bilmemek benim suçum olabilir mi?
Normal mi yani bu?
Adam üşenmemiş bu başlığı trollemek için oturmuş hesap açmışNe diyorsun mehmet indirmeyebilirdin zorla indirmedin sonucta
2025te clean master kullanan mı varmış
bu uygulama en son 10-13 yıl önce falan androidde yaygındı sonrasında kullanıcı verisini izinsiz çaldığı için playstoreden kaldırıldı.
ben de kullanmıştım bu uygulamayı o zamanlar elimde samsung s3 vardı varın siz hesaplayın ne kadar eski bir olay olduğunu