Neler Yeni

Clear vs Head Shoulders

Hangisi daha başarılı?

• Oy kullanan toplam üye
    9

Golf 4 R32

80+ Silver
Size göre hangi markanın şampuanı daha başarılı? Mesela saç dökülmesine karşı clear almışsınızdır işe yaramamıştır ama head shoulders işe yaramıştır. Kendi deneyimlerinize göre oy verebilirsiniz. Clear men veya women fark etmez bu arada.

OrkunJJ

80+ Silver
Bence bunu kendiniz deneyip bulmalısınız. Yan etkiler kişiden kişiye göre değişir. Bir kişide Head & Shoulders işe yararken diğer bir kişide de Clear işe yarar. Kimisinde ise ikisi de işe yaramaz. Bioblas markası gibi özel şampuanlar kullanmak gerekebilir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İkisini de yeri geldi kullandım ama aralarındaki kalite farkını belli edecek bir şey görmedim. Fakat şimdi alacak olsam Clear alırım. Sebebi haldır şaldırın "kepeğin olduğunu bilmiyordum" sloganlı saçma sapan reklamı. Üründen soğuttu resmen. Reklamın iyisi kötüsü vardır arkadaş.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Size göre hangi markanın şampuanı daha başarılı? Mesela saç dökülmesine karşı clear almışsınızdır işe yaramamıştır ama head shoulders işe yaramıştır. Kendi deneyimlerinize göre oy verebilirsiniz. Clear men veya women fark etmez bu arada.
Clear kepek önleyici sampuan kullandığımda 2-3 gun içerisinde kafam yine kepekleniyodu head shoulders kepek onleyici kullanmaya başladığımda bu süre daha uzamaya basladi benim icin cleqr kotu bir etki birakti mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,596
Üyeler
167,165
Son üye
miracdrsn
Top Bottom