Neler Yeni

Clocktuner (CTR) test sonucu

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Clocktuner ile test yaptım sonuçlar resimdeki gibi yabancı bir videoda anlatılana göre biosu sıfırladım testten önce LLC yi asus anakartlarda 4 level yapın demiş bende zaten 4 seçenek vardı "extreme" olarak onu seçtim CPU Current Capabilitiy %100 yapın demiş ben öyle bir ayar bulamadım phase control "standart" yapın demiş o ayarı buldum fakat standar seçeneği yoktu optimized olarak seçiliydi onada ellemedim ve son olarak birtek d.o.c.p açtım. Test sonuçları gördüğünüz gibi bundan sonra tek yapmam gereken sadece cpu değerlerini 1.250 4.5ghz yapmak mı yoksa pbo ve cpb yi tekrardan kapatmam gerekir mi yardımlarınızı, önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
CM6qgx.png

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Clocktuner ile test yaptım sonuçlar resimdeki gibi yabancı bir videoda anlatılana göre biosu sıfırladım testten önce LLC yi asus anakartlarda 4 level yapın demiş bende zaten 4 seçenek vardı "extreme" olarak onu seçtim CPU Current Capabilitiy %100 yapın demiş ben öyle bir ayar bulamadım phase control "standart" yapın demiş o ayarı buldum fakat standar seçeneği yoktu optimized olarak seçiliydi onada ellemedim ve son olarak birtek d.o.c.p açtım. Test sonuçları gördüğünüz gibi bundan sonra tek yapmam gereken sadece cpu değerlerini 1.250 4.5ghz yapmak mı yoksa pbo ve cpb yi tekrardan kapatmam gerekir mi yardımlarınızı, önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Extreme'yi mi seçtin? Olabildiğince düz olanı seçmen lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Test için asusta level 4 ün seçilmesini söyledikleri için Auto, regular, normal, high ve extreme modları olduğundan dolayı level 4 düz türk mantığıyla extremedir diye seçtim fakat öyle değilmiş sanırım batırmış olabilirim eve gittiğimde tekrardan auto yapıp test edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Level 4 normale eşitmiş normal yapmam gerekiyormuş tekrar test yapacağım allahtan fazla bir işlem yapmadım uzun süre kullanmadım sadece test edip pcyi kapattım.
Ozaman bunu auto yada normale aldığımda sonuçlar değişecektir değil mi ? extreme seçtiğimden dolayı mı 1.250v da 4.5ghz kullanabileceğimi söylemiş.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Test için asusta level 4 ün seçilmesini söyledikleri için Auto, regular, normal, high ve extreme modları olduğundan dolayı level 4 düz türk mantığıyla extremedir diye seçtim fakat öyle değilmiş sanırım sıçmış olabilirim eve gittiğimde tekrardan auto yapıp test edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Level 4 normale eşitmiş normal yapmam gerekiyormuş tekrar test yapacağım allahtan fazla bir işlem yapmadım uzun süre kullanmadım sadece test edip pcyi kapattım.
Ozaman bunu auto yada normale aldığımda sonuçlar değişecektir değil mi ? extreme seçtiğimden dolayı mı 1.250v da 4.5ghz kullanabileceğimi söylemiş.
Evet, değişecektir. İşlemciyi yakmadığına şükret.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,774
Üyeler
167,193
Son üye
fkosdas
Top Bottom