Clone Hero notalara basılmıyor

cr4ck

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
885
Sanırım çok bilindik bir oyun değil ama aranızda bilen biri vardır diye konu açmak istedim. Ne yaparsam yapayım olmuyor, hiçbir şekilde notalara basamıyorum. Çözümünü bilen var mı? Oyunu klavye ile oynuyorum.

boş geçmiyim dedim
Hocam paylaşılan ne varsa toplanılan tek bir çatı yok. Aratarak bulabilirsiniz. Ben 2-3 saatlik araştırımayla 100 gba yakın müzik buldum ve tek tek indirip depoluyorum.
Klavye ayarlarını oyuna girdiğiniz zaman ''boşluk'' tuşuna basarak yapabilirsiniz. Mesela ben klavyede notaları zxcvb tuşlarına çektim. İstediğiniz her tuşa atayabilirsiniz klavyeden ALINTIDIR
belki işine yarar

boş geçmiyim dedim
Hocam paylaşılan ne varsa toplanılan tek bir çatı yok. Aratarak bulabilirsiniz. Ben 2-3 saatlik araştırımayla 100 gba yakın müzik buldum ve tek tek indirip depoluyorum.
Klavye ayarlarını oyuna girdiğiniz zaman ''boşluk'' tuşuna basarak yapabilirsiniz. Mesela ben klavyede notaları zxcvb tuşlarına çektim. İstediğiniz her tuşa atayabilirsiniz klavyeden ALINTIDIR
belki işine yarar
Yok hocam şarkı atmayı falan öğrendim, attığım şarkılar var ama sadece bir şarkının başındaki 10 notaya falan basılıyor geri kalanı yok. Öteki şarkıları da denedim aynı, zamanında bassam bile hiçbir şey olmuyor anlamadım gitti. Reddit gibi yerlerde çözümde bulamadım.

konuyu hortlatıyorum ama çözümü bulabildiniz mi bende benzer sıkıntıyı yaşıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,322
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri