Bugün cloud 2 elime ulaştı hem 7.1 li hem 7.1 siz denedim.İlk başta müzik ve film performansına baktım ve direk kutuya koyup iade etme kararı aldım.Kulaklık bassı önceki kulaklığımdan daha düşük ve tiz sesler aşırı rahatsız edici şekilde.
Hyperx Cloud StingerÖnceki kulaklık neydi?
Bilmiyorum.Olabilir.bende cloud 2 kullanıyorum gayet memnunum seninki sıkıntılıymış
7.1 açamıyorsun. Açınca çok fazla dip ses oluyor. Kapalı olduğunda bile bende dip ses sorunu devam etti. Cloud silver kullanıyorum arkadaşlarımın söylediğine göre sesim cloud 2 nin mikrofonun daha kötü geliyormuş. Asıl iade sebebim dip ses sorunu ama
Dip ses den kastiniz tam olarak nedir? Biraz açıklayabilir misiniz?7.1 açamıyorsun. Açınca çok fazla dip ses oluyor. Kapalı olduğunda bile bende dip ses sorunu devam etti. Cloud silver kullanıyorum arkadaşlarımın söylediğine göre sesim cloud 2 nin mikrofonun daha kötü geliyormuş. Asıl iade sebebim dip ses sorunu ama
Artics 5 i ne kadara aldınız?bana ses kalitesi basit geldi rahat edemedim tekrar artic 5 aldım
2. el kullanılmamış 600 tl ye aldımArtics 5 i ne kadara aldınız?
İyi fiyata almışsınız ama 2.el bana riskli geliyor.2. el kullanılmamış 600 TL ye aldım