cr4ck 80+ Bronze Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 1,842 Dahası Reaksiyon skoru 870 Konum Overworld İsim Doğukan 27 Ocak 2023 #1 Müşteri temsilcisiyle görüşmeye çalışıyorum fakat mesajlara sürekli bot cevabı geliyor. Aranızda daha önce servise yollayan oldu mu?
Müşteri temsilcisiyle görüşmeye çalışıyorum fakat mesajlara sürekli bot cevabı geliyor. Aranızda daha önce servise yollayan oldu mu?
bythmn 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8,005 En İyi Cevap 1 27 Ocak 2023 #2 Garantisi belgesinde indeks yazıyorsa buraya mail atabilirsin. Ben buradan ulaşmıştım. [email protected]
Garantisi belgesinde indeks yazıyorsa buraya mail atabilirsin. Ben buradan ulaşmıştım. [email protected]
cr4ck 80+ Bronze Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 1,842 Dahası Reaksiyon skoru 870 Konum Overworld İsim Doğukan 27 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bythmn yazmış: Garantisi belgesinde indeks yazıyorsa buraya mail atabilirsin. Ben buradan ulaşmıştım. [email protected] Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim.
bythmn yazmış: Garantisi belgesinde indeks yazıyorsa buraya mail atabilirsin. Ben buradan ulaşmıştım. [email protected] Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim.