Neler Yeni

Cloud 3 Ses kasamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
Merhaba kulaklığım Cloud 3 fakat ses kasamıyorum anakartın ses kartında mı problem var çözemiyorum eskiden telefon kulaklığıyla bile ses kasıyorken artık ayırt edemiyorum sesin nerden geldiğini ses kartın bozulması gibi bir sorun olabilir mi sizce? yoksa benim kulaklığımda mı problem var .

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba kulaklığım Cloud 3 fakat ses kasamıyorum anakartın ses kartında mı problem var çözemiyorum eskiden telefon kulaklığıyla bile ses kasıyorken artık ayırt edemiyorum sesin nerden geldiğini ses kartın bozulması gibi bir sorun olabilir mi sizce? yoksa benim kulaklığımda mı problem var .
Kulaklığı USB ile takın bir de

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
USB ile taktım zaten kulaklığın kendi ses kartı var artık delirmek üzereyim hiç bir ses anlaşılmıyor delircem
Anakart falan diyince emin olmak için sordum.
Senin yaşadığın sorunun aynısını ben Cloud II'de yaşamıştım. Sonra alışmıştım. Şu an her sesi çok rahat bir şekilde kasabiliyorum. Ama senin kulaklık bozukta olabilir. İstersen biraz daha kullan. Baktın hala ses kasamıyorsun garantiye yolla.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,150
İsim
Emir
Aldiginizdan beri mi böyle?Çünkü cloud 3 fps oyunlari icin birebir diye biliyorum.Bir garantiye verseniz guzel olur

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ozan Yılmaz
herhangi bir ayar yüzünden sesler mono olmuş olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldiginizdan beri mi böyle?Çünkü cloud 3 fps oyunlari icin birebir diye biliyorum.Bir garantiye verseniz guzel olur
valla kulaklıkta sorun olduğunu düşünmüyorum amazondan aldım.2*3 kulaklık kullandım onlardada aynı durum vardı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhangi bir ayar yüzünden sesler mono olmuş olabilir mi
hayır stereo.

artık format atıp sıfırdan kuracağım herhalde çözüm yok gibi.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
valla kulaklıkta sorun olduğunu düşünmüyorum amazondan aldım.2*3 kulaklık kullandım onlardada aynı durum vardı .

hayır stereo.

artık format atıp sıfırdan kuracağım herhalde çözüm yok gibi.
Formatı beklet. Şimdi kulaklığı telefonuna tak. Telefonda oyun falan varsa oyna. Ses kasma durumuna bak. Oyun yoksa da YouTube'den oyun videosu izle. Bakalım yine ses kasamama gibi bir sorun olacak mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formatı beklet. Şimdi kulaklığı telefonuna tak. Telefonda oyun falan varsa oyna. Ses kasma durumuna bak. Oyun yoksa da YouTube'den oyun videosu izle. Bakalım yine ses kasamama gibi bir sorun olacak mı?
tamamdır deneyeceğim en kötü başka bilgisayarda denerim bu arada ürünün kutusuna zarar verdim amazon iade alır mı ki.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
muhammed enes çetin
dsx modu açık mı ? bazen uzun süre dsx açmadan kullanınca dsx aktif olduğunda sesleri çok yabancılayabiliyorsunuz kulaklıklar için hangi ayarda kontrol etmenizi öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
dsx modu açık mı ? bazen uzun süre dsx açmadan kullanınca dsx aktif olduğunda sesleri çok yabancılayabiliyorsunuz kulaklıklar için hangi ayarda kontrol etmenizi öneririm
kapalı hocam açmayı denedim sesler çok değişik geldi kapattım

LastFreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ergün
3'ü bilemiyorum fakat 2'de 7.1 ses yönünü çok bozuyordu. Örneğin War Thunder'da ses ön sağ çaprazdan mı, direkt önden mi ayırt etmesi zorlaşıyordu. O yüzden her zaman oyunlarda 7.1'i kapatıp kullanıyorum. Belki bir ihtimal olabilir diyerek yazdım.

Top Bottom