Neler Yeni

Cloud 3 vs G Pro X vs Blackshark V2

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Ömer Keskin
hocam yabancı forumlarındada g pro x öneriyorlar aslında daha çok ses daha kaliteli gür falan diyorlar ama bilemedim şimdi
Cloud 3 ses desibeli olarak daha yüksek. Cloud kulaklığın tek eksi yanı ekoloayzır ayarı yapamıyorsun şimdi şöyle bir durumda var gerek bile duymuyorsun bende cloud 2 vardı sonra Cloud Alpha S aldım hiç pişman değilim taş gibi kulaklık ikiside. Cloud 3’te yenilenmiş versiyonu şayet Alpha S’im bozulur direkt alacağım kulaklık Cloud 3 olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
anakartım b450m s2h çoğunlukla hikaye oyunu oynarım fiyatları sorun değil bunlar dışında öneri yaparsanız bütçem 2.5-3.8 arasında müzik-dizi-hikaye oyunu amacıyla alıyorum bunlardan hangisini veya ne önerirsiniz?
2 Yıl Cloud 2 kullandım. Sonra indirimde olduğu için logitech g pro x wireless e geçtim. Şuan aktif olarak logitech g pro x wireless kullanıyorum. Daha pahalı olmasına rağmen LOGİTECH:
-Ses seviyesi rezalet. (2 kat fark var desem yeridir.)
-Cloud2 basları çok zevkli ve kulağını titretiyor ve mid ve tiz kaybı olmadan logitech yanına yaklaşamaz.
-Arkadaşında söylediği gibi EQU ayarı var. Bluevoice özelliği var mikrofonda ikiside rezalet boş şeyler.
-Cloud2 EQU ayarsız logitechden daha iyi :D ayarlasanda daha iyi :D.
-Logitechin en büyük özelliği driverı ama kulaklık o kadar giriş seviyesi ki Bas HZ lerini 1 tık bile artırsan midler ile tizler yok oluyor resmen.
Karşılaştırdığım ürünler Cloud2 ile Logitech g pro x wireless. Cloud 3 ü kullanmadım ama forum ve videolarda Cloud2 den daha iyi olduğu söyleniyor. Cloud2 al alabiliyorsan Cloud 3 al derim

Son düzenleme:
Top Bottom