Cloud 3 Wireless vs Razer BlackShark V2 Pro 2023 Model vs Nova 5 vs Nova 7

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,040
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim en iyi kulaklık hangisi sizce ?

Neden peki hocam
Konfor, batarya kapasitesi, ses, mikrofon (belki razerla kapışır onu bi izleyin youtubedan)
Tek eksisi kulaklık pedlerinin deri olması. Onun dışında bassları bir tık yetersiz ama eq ayarı yapınca on numara oluyor sıkıntı olmuyor.
Malzeme kalitesi olarak da diğerlerine göre çok daha iyi.

Konfor, batarya kapasitesi, ses, mikrofon (belki razerla kapışır onu bi izleyin youtubedan)
Tek eksisi kulaklık pedlerinin deri olması. Onun dışında bassları bir tık yetersiz ama eq ayarı yapınca on numara oluyor sıkıntı olmuyor.
Kablolu Cloud 3 var mı hocam?

Kablolu Cloud 3 var mı hocam?
Var da o 3 küsür oldu. Kablolu bir kulaklık tillahı olsa o parayı vermem şahsen. Daha kötü ses versin ama kablosuz olsun bana daha mantıklı geliyor.
Rekabetçi FPS oynuyorsanız, ses sizin için çok önemliyse alabilirsiniz de benim için o kadar önemli değil.

Nova 7 alsam peki hocam güzel midir ?

Onu hiç bilmiyorum hocam deneyimlemedim. Görüntü fena durmuyor ama en azından kumaş ped olması ve mikrofonun içeriye gizlenebilir olması güzel.
Baya iyi özellikleri var gerçekten aşık oldum hocam. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Edmond_Dantes https://www.trendyol.com/steelserie...-p-854463427?boutiqueId=681310&merchantId=968 hocam trendyol'daki ve amazondaki ürünler aynı mı fiyat farklılığı var satıcısına göre değiştiği için mi öyle ?
Amazonda'ki link : https://www.amazon.com.tr/steelseri...g+oyuncu+kulaklık,electronics,226&sr=1-1&th=1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,733
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri