Nova 7 yi bilmiyorum diğer üçünden en iyisi Cloud3Arkadaşlar başlıkta belirttiğim en iyi kulaklık hangisi sizce ?
Konfor, batarya kapasitesi, ses, mikrofon (belki razerla kapışır onu bi izleyin youtubedan)Neden peki hocam
Kablolu Cloud 3 var mı hocam?Konfor, batarya kapasitesi, ses, mikrofon (belki razerla kapışır onu bi izleyin youtubedan)
Tek eksisi kulaklık pedlerinin deri olması. Onun dışında bassları bir tık yetersiz ama eq ayarı yapınca on numara oluyor sıkıntı olmuyor.
Malzeme kalitesi olarak da diğerlerine göre çok daha iyi.
Var da o 3 küsür oldu. Kablolu bir kulaklık tillahı olsa o parayı vermem şahsen. Daha kötü ses versin ama kablosuz olsun bana daha mantıklı geliyor.Kablolu Cloud 3 var mı hocam?
Nova 7 alsam peki hocam güzel midir ?Konfor, batarya kapasitesi, ses, mikrofon (belki razerla kapışır onu bi izleyin youtubedan)
Tek eksisi kulaklık pedlerinin deri olması. Onun dışında bassları bir tık yetersiz ama eq ayarı yapınca on numara oluyor sıkıntı olmuyor.
Malzeme kalitesi olarak da diğerlerine göre çok daha iyi.
Onu hiç bilmiyorum hocam deneyimlemedim. Görüntü fena durmuyor ama en azından kumaş ped olması ve mikrofonun içeriye gizlenebilir olması güzel.Nova 7 alsam peki hocam güzel midir ?
Baya iyi özellikleri var gerçekten aşık oldum hocam.Onu hiç bilmiyorum hocam deneyimlemedim. Görüntü fena durmuyor ama en azından kumaş ped olması ve mikrofonun içeriye gizlenebilir olması güzel.
Aynı evetBaya iyi özellikleri var gerçekten aşık oldum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Edmond_Dantes https://www.trendyol.com/steelserie...-p-854463427?boutiqueId=681310&merchantId=968 hocam trendyol'daki ve amazondaki ürünler aynı mı fiyat farklılığı var satıcısına göre değiştiği için mi öyle ?
Amazonda'ki link : https://www.amazon.com.tr/steelseries-Arctis-Kulaklık-Beyaz-Kablosuz/dp/B0CCSJTFHY/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=29YJYOUWN662T&dib=eyJ2IjoiMSJ9.QJw7w5rFvDEpP1VnLHm_64UdxrS2N3AMy-1ExgefcNVjQJ8HNEnItzkL0Iu6VhyIm7NOcPmPUn1xh3kbN2Wx8aBm7FbOIgBCdD_m3PFvXO1Vq1PQDMk23mrPFZM7ao_lAz6gNQtM6kBet4CqjyDk6if1YQICE9Mf00eaioPmCNEArOfQNXJg1feYIcVCpmOKfBzCDSAGvKu3og6vzvPI8CzWn3_S6-brX2WR1dD0Zo69LxADpWRJiwi5HJcMhy3t.xr3kPZddTNdEaYLdpe5WVHG9WklQ1N63omxj16SFw9w&dib_tag=se&keywords=SteelSeries+Arctis+Nova+7X+Mikrofonlu+Beyaz+Kablosuz+Gaming+(Oyuncu)+Kulaklık&qid=1761300199&s=electronics&sprefix=steelseries+arctis+nova+7x+mikrofonlu+beyaz+kablosuz+gaming+oyuncu+kulaklık,electronics,226&sr=1-1&th=1