Erdem Deniz
80+
Steam Community Market :: Listings for Sticker | Cloud9 | London 2018
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.
Ben de bu konularda meraklıyım. Sizce ne alınmalı?Bence ileride pahalanır. Sizce?![]()
Steam Community Market :: Listings for Sticker | Cloud9 | London 2018
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
Yani bende onu sordum ve gerçektende bilmek isterim. Çünkü gerçekten inanılmaz kar ettiriyolarlar. Arkadaşım hangi sticker hatırlamıyorum 1 2 tl yemi ne alıp 150 ye satmıştı.Ben de bu konularda meraklıyım. Sizce ne alınmalı?
Çok iyiymiş. Bence denemeye değer.Yani bende onu sordum ve gerçektende bilmek isterim. Çünkü gerçekten inanılmaz kar ettiriyolarlar. Arkadaşım hangi sticker hatırlamıyorum 1 2 TL yemi ne alıp 150 ye satmıştı.
Neye göre fiyatları artıyor?Yani bende onu sordum ve gerçektende bilmek isterim. Çünkü gerçekten inanılmaz kar ettiriyolarlar. Arkadaşım hangi sticker hatırlamıyorum 1 2 TL yemi ne alıp 150 ye satmıştı.
Turnuva eskidikçe değer kazanıyor birde çok sevilern e spor takımlarının turnuvas stickerlarıda çok değerleniyorÇok iyiymiş. Bence denemeye değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neye göre fiyatları artıyor?
Bu değerlenir mi peki?Turnuva eskidikçe değer kazanıyor birde çok sevilern e spor takımlarının turnuvas stickerlarıda çok değerleniyor
o konuda fikrim yokBu değerlenir mi peki?
ismini hatırlamadığım stickeri 3 TL'ye almıştık 30 tl oldu ama vac yedimYani bende onu sordum ve gerçektende bilmek isterim. Çünkü gerçekten inanılmaz kar ettiriyolarlar. Arkadaşım hangi sticker hatırlamıyorum 1 2 TL yemi ne alıp 150 ye satmıştı.