Neler Yeni

İnceleme Cloud Alpha

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
T.E müthiş bir kulaklık tabii ki öneririm hiçbir eksisi yok getek müzik,film gerek oyun gerek fps oyunları olsun çok iyi bir kulaklık. tek sorunu biraz büyük olduğu için dışarıda takılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

T.P.G sen miydin la? ben de seni arıyorum forumda ne zamandır :D
Technopat’ta görmüştüm bir kaç tane alıpta pişman olan kişi, o yüzden sorayım dedim.

Technopat’ta görmüştüm bir kaç tane alıpta pişman olan kişi, o yüzden sorayım dedim.
790 TL bu arada fiyatı.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Eline sağlık ben de alpha s modelini kullanıyorum.
Tek eleştireceğim yan olacak o da eksilerine pedler deri demişsiniz fakat alpha s /alpha farkı mı tam bilmiyorum ama kutudan hem sünger hem deri pedler çıkıyor yani kulaklığa deri pedler yapışık şekilde çıkıyor fakat ayrıca sünger pedler de var yazın terletmemesi için acaba bu sizinkinden çıkmadı mı soracağım şey bu olacak.
Elinize sağlık tekrardan.
Alpha s fiyatını hak ediyor mu ? 950 vereceğim maks . Cloud MIX nasıldır alpha s e göre bilginiz var mı ?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Alpha s fiyatını hak ediyor mu ? 950 vereceğim maks . Cloud MIX nasıldır alpha s e göre bilginiz var mı ?
Cloud mix hakkında hiçbir fikrim yok. Fİyat olarak 1000tl gerçekten pahalı fakat kulaklık çok rahat+ses kasması çok iyi. Yani bence hak ediyor.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Cloud mix hakkında hiçbir fikrim yok. Fİyat olarak 1000tl gerçekten pahalı fakat kulaklık çok rahat+ses kasması çok iyi. Yani bence hak ediyor.
ah bide onu deneyimleyene denk gelsem telefondan müzik dinleyip aynı derecede oyunlarda ses kasmakta gayet güzel olurdu aslında

T.P.G.

80+ Titanium
Cluod Mix kullanmadım ama Alpha S iyi.

790 TL bu arada fiyatı.
Kraken T.E. değilde Kraken olmasın o?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,003
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67