Neler Yeni

Cloud II den Kablosuz kulaklığa geçiş

Doğukan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Peynirci
Cloud 2 kullanıyorum. Ses kalitesinden oldukça memnunum fakat kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Klavye ve mouse Razer set yaptım kulaklığı da sete dahil edip Blackshark v2 PRO düşünüyorum. Araştırmalarıma göre çoğunluk kısım kulaklıktan memnun fakat alternatif markalara da açığım. Bütçe 6000 TL civarı.

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
Cloud 2 kullanıyorum. Ses kalitesinden oldukça memnunum fakat kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Klavye ve mouse Razer set yaptım kulaklığı da sete dahil edip Blackshark v2 PRO düşünüyorum. Araştırmalarıma göre çoğunluk kısım kulaklıktan memnun fakat alternatif markalara da açığım. Bütçe 6000 TL civarı.
hocam öncelikle cloud 2 hakkinda sorum olacakti pedleri asiri terleme veya soyulma yapiyormu kendim c2 ye gecmeyi düsünüyorumda ikinci olarak attigin kulaklik hem ses hemde mikrofon olarak forumda cok övüldügünü duydum ama daha iyi modellerde bulabilirsin

Doğukan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Peynirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öncelikle cloud 2 hakkinda sorum olacakti pedleri asiri terleme veya soyulma yapiyormu kendim c2 ye gecmeyi düsünüyorumda ikinci olarak attigin kulaklik hem ses hemde mikrofon olarak forumda cok övüldügünü duydum ama daha iyi modellerde bulabilirsin
hem deri hem kadifemsi pedlari mevcut. Kadifeyi hiç kullanmadım 3 yıldır deri ped kullanıyorum. Ufak çatlamalar var fakat soyulma daha hiç olmadı ve evet terletiyor ne yazık ki

CptSpork

80+ Bronze
Ben de c2'den kablosuza geçmeyi planlıyorum, c2 wireless aldı arkadaşım memnun ona geçmeyi düşünüyorum fiyatı da uygun. Bi sorunu var mı o kulaklığın?

Top Bottom