Ashoun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 849
ses kalitesi çok iyi hayatımda aldığım en iyi sesleri alıyorum oyunda adamların nerde olduğunu direkt anlıyorumses kalitesi falan nasıl ped bulurum ben
ses kalitesi çok iyi hayatımda aldığım en iyi sesleri alıyorum oyunda adamların nerde olduğunu direkt anlıyorumses kalitesi falan nasıl ped bulurum ben
Bu gamenote performans iyi gerçekten 3-4 milyar ürün yerine tercih edilebilir bir ürün 2 model almıştık 2 Side iyi pahalı kulaklıktan iyi mikrofonu var
Bir kaç ay kullandım cloud 3 indirime girince onu aldım şu an kenarda yedek olarak bekliyor şarjı çok iyi gidiyor pedleri çok rahat kablosuz kulaklık arayanlar için çok iyi bir alternatif bence .
şu seriden ben devam
steels iyide çok kullandım kaliteli ürünleri belli birşeyden sonra arıza yapıyor özellikle kulakları arkadaşlarda var 2 yıl sonra bozuldu hep tamir ettirdilerşu seriden ben devam
Alıntıyı görüntüle
iyi fiyat bu arada. ped'ler deri yakar cayır cayır adamı artık deri pedi olan kulaklık kullanmıyorum.
2 yıldır bende bu iki ürün de hemen hemen en ufak sorunla karşılaşmadım. elektronik şans meselesi.steels iyide çok kullandım kaliteli ürünleri belli birşeyden sonra arıza yapıyor özellikle kulakları arkadaşlarda var 2 yıl sonra bozuldu hep tamir ettirdiler![]()
onu söyleme şans işi vallahi 24 yıldır ayn pc kulanan insan var2 yıldır bende bu iki ürün de hemen hemen en ufak sorunla karşılaşmadım. elektronik şans meselesi.
fabrikasyon arızalı 3070 asus ekran kartım olmuştu. piyangonun kime vuracağı belli olmuyor![]()