Neler Yeni

HyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı 3204 TL

noadaffy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ü CİVAN
Amazon banlamış beni kurtulamadım bandan alamıyorum

hinbo24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TOLGA GENCER
Asus rog strix go 2.4 kullanıyordum, iade değişim muhabbetine 1 aydır kulaklıksız kaldım. Kablosuz kulaklık önerebilir misiniz? Hafif ve baş ağrıtmasa yeterli

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk
İlk versiyonunu kullanıyordum 2 yıldır. Geçen aylarda onu satıp buna geçtim. İlk kulaklıkta sadece pil tarafında ve kulak pedi tarafında sıkıntı yaşadım. Kulak pedleri döküldü ama hyperx'e yazınca yenisini yolladılar. Ne kadar temiz kullanırsan kullan eninde sonunda oluyor dökülme deride. Pil sıkıntısıda, normalde 18 saat civarı gidiyordu pili. Son 1 aydır 10 saati zor görüyordum. Biraz sinirimi bozdu. Eski modeli satıp yeni modele geçmeye karar verdim. Cloud 2 core dışında da kulaklıklara göz attım. Fakat bu fiyata bu performansı hiçbir kulaklığın veremeyeceğini farkedince üst modelini aldım. Geçen yıldı sanırım bu kulaklık bir ara 2.1k civarına düşmüştü amazon indirimlerinde. Sonra da 2.5k oldu. Şuanda 3k ve biraz yüksek ama artıklarını göre bu fiyata alınabilecek tek kulaklık bence. Üstüne 1.5k-2k koyamayacaksanız alın geçin. Ben eski kulaklığı sattığım için ve birazda amazon bakiyem olduğu için baya ucuza aldım. 80 saat pili gidiyor mu hesaplamadım ama bana 1-1.5 hafta rahat rahat yetiyor şarjı. Ses olarakta bir önceki kulaklığa göre ufak bir fark varmış gibi hissettim ama ona da alıştım.
Hyperx e nerden yazdınız acaba bende ulaşım sağlasam yollarlarmı benimkide döküldü

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
razer blackshark v2 x den geçilrmi buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular