Ömer Murat KARACA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,526
Merhaba, yaklaşık 4-5 senedir Cooler Master MM731 Wireless mouse kullanıyorum. 59GR ağırlık, Paw 3370 sensör, 1K HZ, 19K DPİ özelliklerine sahip. Yılda toplasanız 30 gün bile oyun oynamıyorum hep iş ağırlıklı bilgisayar başındayım. MM731'den çok memnunum ancak bataryası çok zayıfladı, normalde 2 haftada bir şarj ederken şuan 2 günde bitiyor ve bitmeye yakın RGB'si yanıp sönerdi, o bile olmadan şak diye bitiyor. Tam iş yaparken işin ortasında bitmesi sinir bozucu. sıfırı olsa tekrar alacağım ancak stok yok
MM731 gibi hafif, şarjı uzun giden ve şekil itibari ile MM731'e benzeyen bir mouse ihtiyacım var, Claw tutuş biçimine sahibim. Logitech MX Master 3S hoşuma gitti ancak çok ağır (141GR) ve 3800TL eder mi bilemedim
Belirli bir bütçem yok ancak öyle uçup kaçmak istemiyorum açıkçası, ne tavsiye edersiniz?
MM731'in bataryasını bulabilirsek o da olur, mouse sağlam çünkü, tek sorunum bataryası
MM731 gibi hafif, şarjı uzun giden ve şekil itibari ile MM731'e benzeyen bir mouse ihtiyacım var, Claw tutuş biçimine sahibim. Logitech MX Master 3S hoşuma gitti ancak çok ağır (141GR) ve 3800TL eder mi bilemedim
Belirli bir bütçem yok ancak öyle uçup kaçmak istemiyorum açıkçası, ne tavsiye edersiniz?
MM731'in bataryasını bulabilirsek o da olur, mouse sağlam çünkü, tek sorunum bataryası