şu mx518'in diğerlerinden farkı nedir? Farklı forum sitelerine de bakıyorum bunu yazıyorlar. Aralarındaki farkı anlayamadım.MX518.
Sensör olarak kendi bütçesindeki en iyi sensöre sahip, ondan dolayı çok öneriliyor.şu mx518'in diğerlerinden farkı nedir? Farklı forum sitelerine de bakıyorum bunu yazıyorlar. Aralarındaki farkı anlayamadım.
Müsait olduğunda mousenin uzunluğunu ölçer misin? Küçük diyorlar beğendim ben de. Sensörü iyi değil diyorlar ama fazla fps oyunları oynamıyorum. Uzunluğunu çok merak ettim açıkçası.CM110 kullanıyorum çok memnunum
17 yaşındayım elim orta ayarlarda ve sana da uyacağına eminim fakat viper miniyi bulursan onu alMüsait olduğunda mousenin uzunluğunu ölçer misin? Küçük diyorlar beğendim ben de. Sensörü iyi değil diyorlar ama fazla fps oyunları oynamıyorum. Uzunluğunu çok merak ettim açıkçası.
Ben o kadarını bilemeyeceğim ve marka taraftarı değilim fakat kullanım deneyimlerime göre rahat ve güzel sensörlü bir mouseİkisi arasından kesinlikle Katar Pro. CM110 fiyatına göre rezalet bir mouse, PMW3050 sensörü var. 60 IPS bir sensör bu, bu fiyata 200+ IPS değerine sahip mouse'lar bulunabiliyor. Alınması için bir neden yok. Takılma sorunu yaşanmaması için de 100 IPS değerine sahip olması gerekiyor.
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comBunlara bakabilirsin. OMEN 600'ün yazılımı yok, alacaksan bunu bilerek al.Logitech MX518 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech MX518 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Logitech MX518 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com