Bi sıkıntı olmaz o koddanİp confing falandı galiba hocam
sadece o degildiki hocam yanında birşeyler daha vardıBi sıkıntı olmaz o koddan
Zarar verici bir kod yazdığını zannetmiyorum ama şüpheniz var ise format atmanız daha mantıklıönceden yazdıgı kodları çıkartamıyor muyuzki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece o degildiki hocam yanında birşeyler daha vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
format atarım sorun degilde hocam oyunlar 1 tb nasıl geri yükleyim ya
Oyunlar ve oyunları yüklediğiniz uygulama (steam, origin vs) farklı diskteyse oyunlar silinmez. Windows ve oyunlar aynı diskteyse silinirhocam peki hdd yi silmeden format atmanın bir yolu varmı?
ssd ve hdd kullanıyorum hocam.bütün oyunlar hdd'de.ancak windows,steam falan ssde.Oyunlar ve oyunları yüklediğiniz uygulama (steam, origin vs) farklı diskteyse oyunlar silinmez. Windows ve oyunlar aynı diskteyse silinir
Sanırsam oyun kütüphanesi gösterme muhabbeti vardı steamde, formattan sonra oyunların bulunduğu klasörün yolunu belirtip tekrar yüklemeden oynamaya devam edilebiliyordussd ve hdd kullanıyorum hocam.bütün oyunlar hdd'de.ancak windows,steam falan ssde.
Zarar verecek bir kod yazabileceğini sanmıyorum. Dosyalarınızı silmeden Windows sistem dosyalarını onarmak için bazı kodlar mevcut ve bu kodları girerek üstesinden gelebilirsiniz. Format şart değil.hocam peki hdd yi silmeden format atmanın bir yolu varmı?
Zarar verecek bir kod yazabileceğini sanmıyorum. Dosyalarınızı silmeden Windows sistem dosyalarını onarmak için bazı kodlar mevcut ve bu kodları girerek üstesinden gelebilirsiniz. Format şart değil.
SFC Taraması Yapmak
- Ekranınızın sol altında bulunan Windows logosuna sağ tıklayın ve “Windows PowerShell (Yönetici)” seçeneğine tıklayın.
- Ardından komut satırına “sfc /scannow” yazın ve Enter tuşuna basın.
- İşlemin bitmesinin ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
DISM Taraması Yapmak
Dikkat! DISM taraması stabil bir internet bağlantısına ihtiyaç duyar.
- CMD veya PowerShell gibi bir komut satırı uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
- Ardından sırasıyla aşağıdaki komutları girin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
- DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
- DISM /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
- DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth