Teşekkürler. Ben de tereddutte kalmıştım. Diger forumlarda yasal olmadıgıni ve pc nin virus kapabilecegini soyluyorlar.2 yıldır kullanıyom ve birçok arkadışma kendi ellerim ile kurdum. Daha kimsenin sorun yaşadığını görmdim
yasal olmasa bunun öncesinde internet üzerinde yapılan 10-20 tl lik kodlar var, onların yasaklanması gerekirdi. Sonuçta 3 bin liralık kodu 20 tl ye vermeleride garipTeşekkürler. Ben de tereddutte kalmıştım. Diger forumlarda yasal olmadıgıni ve pc nin virus kapabilecegini soyluyorlar.
Demek istediği Microsofta değilde farklı bir veri servisiYani bilgileri çalıyorlar manasında mı soyledin
10-11 yıldır kms ve cmd ile aktifleştiriyorum hiçbir sorun yaşamadım. (Verilerim çalındıysa bunu bilemem.)
Benim için sorun yok hocam. Bi steam hesabı var pc de. Ona da nadir para yüklüyom eger çalıyolarsa DDemek istediği Microsofta değilde farklı bir veri servisi
yani microsoft sunucuları değil de başka bir sunucuya bağlanıyorsun. şuan bir şey olmasa bile 3-4 yıl sonra hepten kapatıp bütün bilgileri alıp kaçabilirler.Yani bilgileri çalıyorlar manasında mı soyledin
O zaman 20 30 liraya oem key almak daha mı mantıklıyani microsoft sunucuları değil de başka bir sunucuya bağlanıyorsun. şuan bir şey olmasa bile 3-4 yıl sonra hepten kapatıp bütün bilgileri alıp kaçabilirler.
Anladım teşekkürler. Microsoft buna karşı çıkıyor mu peki? Merakımdan soruyorum.Bilgisayarınız ara sunucu gibi windowsa hizmet ediyor, daha nasıl özetlenebilir. Son kullanıcı tabi hoşuna gidecek çünkü buna teşvik amaçlı yapılmış bir sistem, bilgisayarınız vekil bir sunucu edası görüyor kısaca kullanan kullansın.