Neler Yeni

CMD Silindi! Windows11

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
Merhabalar ben geçen gün yorgun birşekilde eve gelmiştim ve pcnin şifresini değiştirmiştim sonrada yatmıştım sabah uyandığımda şifreyi unutmuştum bende youtubeden videolar izledim. izlediğim videoda onarım ekranına gelip parola girme ekranındaki erişilebilirlik ayarına cmd yi atamıştı. fakat bende olmadı. neyse sonra farkettimki ben pin eklemişim parola duruyo. bende girdim parolayı açıldı pc. sonra bir baktım cmd belge şeklinde gözüküyor ve açılmıyor bende sildim. çünkü açılmıyor. neyse şimdi ise pc de cmd yok ne yapıcam yardımcı olurmusunuz pc de yaklaşık 450gb lik veri var format atmak istemiyorum atarsam hepsinin geri yüklenmesi 3/4 günü bulabilir.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Geri yükleme noktası varsa pcni cmd'nin çalıştığı güne döndürebilirsin ama bu süreçte yeni eklediğin belgedir vs. varsa bir flasha al çünlü geri alınca onlar gidebilir. Yani benim aklıma bu çözüm geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geri yükleme noktası varsa pcni cmd'nin çalıştığı güne döndürebilirsin ama bu süreçte yeni eklediğin belgedir vs. varsa bir flasha al çünlü geri alınca onlar gidebilir. Yani benim aklıma bu çözüm geldi
nasıl yapıcağım

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,398
İsim
Mert Metshi
cmd adini degistirmissin system32 dosyasina gir cmdyi bul

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Sistem geri yükleme yaz aramaya orada 2 seçenek çıkıcak önerilen geri yükleme ve farklı bir geri yükleme seç diye orada eğer geri yükleme noktası varsa senin cmd'yi kaybetmediğin günü içeren seç yükle o güne geri alsın ama geri yükleme noktası yoksa eğer 2 3 gün öncesine ait o konuda yardımcı olamam. Belki forumda hiç bunlara gerek kalmadan çözebilecek biriside vardır yine sen biraz daha araştır bak. Son çözüm geri yükleme yaparsın

Oguz...

80+ Bronze
Win 11 cmd microsoft storeda olması lazım. Yanlış hatırlıyorda olabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem geri yükleme yaz aramaya orada 2 seçenek çıkıcak önerilen geri yükleme ve farklı bir geri yükleme seç diye orada eğer geri yükleme noktası varsa senin cmd'yi kaybetmediğin günü içeren seç yükle o güne geri alsın ama geri yükleme noktası yoksa eğer 2 3 gün öncesine ait o konuda yardımcı olamam. Belki forumda hiç bunlara gerek kalmadan çözebilecek biriside vardır yine sen biraz daha araştır bak. Son çözüm geri yükleme yaparsın
reis valla eyvallah yaptım oldu.

Top Bottom