COC Hesabımı nasıl geri alırım? lütfen yardım

hayati555

80+
Reaksiyon skoru
118
bir kaç gün önce brawl stars hesabımı satmıştım. yanında clash of clans , clash royale gibi hesaplarımda gitti . hesabı geri aynı fiyattan satın almayı teklif ettim ancak reddetti ve şimdide mesajlarıma bakmıyor..
sorum şudur ben clash of clansa girince .... Adlı 15. belediye binasına sahip köyü yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyince supercell id atıyor ancak bende supercel id erişimim olmadığı için giremiyorum .
bi yöntemi varmıdır destekte hep bot cevaplıyor . en azından hesabı banlatsam dahi kafidir

@cansux adli arkadasta boyle bir hata yapmisti galiba ve yapabilecegin birsey yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrica dalga mi geciyorsun hesabi satarken kontrol etmedin simdide banlatmak istiyorsun haksizsin ayrica banlatirsan site guvenilir bir yer ise alici dava hakkini kullanabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrica dalga mi geciyorsun hesabi satarken kontrol etmedin simdide banlatmak istiyorsun haksizsin ayrica banlatirsan site guvenilir bir yer ise alici dava hakkini kullanabilir.

ilk satışım daha önce deneyimim olmadı.arkadaşa brawl stars hesabı diye satmıştım yıllarımı vermiş olduğum clash of clans da gitti şimdide üslupsüz,saygısızca cevaplar vermesi daha çok sinirime gidiyor benim kastım clash of clans hesabının banlanması brawl stars oynamasına lafım yok

item satışla iletişime geç ordan sattiysan

bir kaç gün önce brawl stars hesabımı satmıştım. yanında clash of clans , clash royale gibi hesaplarımda gitti . hesabı geri aynı fiyattan satın almayı teklif ettim ancak reddetti ve şimdide mesajlarıma bakmıyor..
sorum şudur ben clash of clansa girince .... Adlı 15. belediye binasına sahip köyü yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyince supercell id atıyor ancak bende supercel id erişimim olmadığı için giremiyorum .
bi yöntemi varmıdır destekte hep bot cevaplıyor . en azından hesabı banlatsam dahi kafidir
Aynı hatayı ben de yaptım. Fakat ben satıcı ile konuştum vermek istiyor o da fakat ne yazık ki desteğe de yazmama rağmen geri alamadım. Tek çare hesabı komple geri çekmek. Çalındı diye talep aç. Bot bakıyorsa biraz zorlayınca temsilciye aktarıyorlar kurcalamak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,663
Üyeler
183,154
Son üye
Nagii
Geri