Neler Yeni

COC Hesabımı nasıl geri alırım? lütfen yardım

hayati555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Kaya
bir kaç gün önce brawl stars hesabımı satmıştım. yanında clash of clans , clash royale gibi hesaplarımda gitti . hesabı geri aynı fiyattan satın almayı teklif ettim ancak reddetti ve şimdide mesajlarıma bakmıyor..
sorum şudur ben clash of clansa girince .... Adlı 15. belediye binasına sahip köyü yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyince supercell id atıyor ancak bende supercel id erişimim olmadığı için giremiyorum .
bi yöntemi varmıdır destekte hep bot cevaplıyor . en azından hesabı banlatsam dahi kafidir

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Tuğra Yıldız
@cansux adli arkadasta boyle bir hata yapmisti galiba ve yapabilecegin birsey yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrica dalga mi geciyorsun hesabi satarken kontrol etmedin simdide banlatmak istiyorsun haksizsin ayrica banlatirsan site guvenilir bir yer ise alici dava hakkini kullanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrica dalga mi geciyorsun hesabi satarken kontrol etmedin simdide banlatmak istiyorsun haksizsin ayrica banlatirsan site guvenilir bir yer ise alici dava hakkini kullanabilir.

hayati555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk satışım daha önce deneyimim olmadı.arkadaşa brawl stars hesabı diye satmıştım yıllarımı vermiş olduğum clash of clans da gitti şimdide üslupsüz,saygısızca cevaplar vermesi daha çok sinirime gidiyor benim kastım clash of clans hesabının banlanması brawl stars oynamasına lafım yok

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Ege
item satışla iletişime geç ordan sattiysan

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
bir kaç gün önce brawl stars hesabımı satmıştım. yanında clash of clans , clash royale gibi hesaplarımda gitti . hesabı geri aynı fiyattan satın almayı teklif ettim ancak reddetti ve şimdide mesajlarıma bakmıyor..
sorum şudur ben clash of clansa girince .... Adlı 15. belediye binasına sahip köyü yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyince supercell id atıyor ancak bende supercel id erişimim olmadığı için giremiyorum .
bi yöntemi varmıdır destekte hep bot cevaplıyor . en azından hesabı banlatsam dahi kafidir
Aynı hatayı ben de yaptım. Fakat ben satıcı ile konuştum vermek istiyor o da fakat ne yazık ki desteğe de yazmama rağmen geri alamadım. Tek çare hesabı komple geri çekmek. Çalındı diye talep aç. Bot bakıyorsa biraz zorlayınca temsilciye aktarıyorlar kurcalamak lazım.

Top Bottom