Gokhandemir1788
80+
beyler 2.5 litre coca cola fanta sprike coca cola zero sugarın kapağındaki kodu daha daha diye bi uygulamaya girerseniz puan kazanıyorsunuz her kapak 150 puan demek 2 tane 2.5 litre coca cola alırsanız 300 puan yapıyor 300 puanlada birsürü seçeneğiniz var 2 tane whopper jr. menü veya 2 tane popchicken menü veya 2 tane roast beef deluxe menü veya 2 tane küçük eko sucuklu pizza menü veya 2 tane ekmek arası tavuk döner menü veya 2 tane kıymalı pide menü alabiliyorsunuz çok berbat biryerde yaşadığım için bu restorantların hiçbiri burda açık değil yani yok ama sizin orda illakı burger king popeyes arbys sbarro baydöner falan vardır bu kampanyadan faydalanın derim hele arbysin hamburger menüsü gayet uygun ve iyi duruyor exxen veya fizy üyeliği de alabiliyorsunuz da o bi tık saçma gibi ben bi netflix beklerdim ayrıca birsürü ödül var ben burda 2 tane kod bırakıyorum ben faydalanamadım bari siz faydalanın
KNAYCEZZ6G
P3XOA9933C
Belki ikisinide aynı kişi alır da yemek yer beinm sayemde. iyi günler dilerim haber edeyim dedim sizede.
KNAYCEZZ6G
P3XOA9933C
Belki ikisinide aynı kişi alır da yemek yer beinm sayemde. iyi günler dilerim haber edeyim dedim sizede.