Neler Yeni

Coca cola kapak kampanyası!

beyler 2.5 litre coca cola fanta sprike coca cola zero sugarın kapağındaki kodu daha daha diye bi uygulamaya girerseniz puan kazanıyorsunuz her kapak 150 puan demek 2 tane 2.5 litre coca cola alırsanız 300 puan yapıyor 300 puanlada birsürü seçeneğiniz var 2 tane whopper jr. menü veya 2 tane popchicken menü veya 2 tane roast beef deluxe menü veya 2 tane küçük eko sucuklu pizza menü veya 2 tane ekmek arası tavuk döner menü veya 2 tane kıymalı pide menü alabiliyorsunuz çok berbat biryerde yaşadığım için bu restorantların hiçbiri burda açık değil yani yok ama sizin orda illakı burger king popeyes arbys sbarro baydöner falan vardır bu kampanyadan faydalanın derim hele arbysin hamburger menüsü gayet uygun ve iyi duruyor exxen veya fizy üyeliği de alabiliyorsunuz da o bi tık saçma gibi ben bi netflix beklerdim ayrıca birsürü ödül var ben burda 2 tane kod bırakıyorum ben faydalanamadım bari siz faydalanın
KNAYCEZZ6G
P3XOA9933C
Belki ikisinide aynı kişi alır da yemek yer beinm sayemde. iyi günler dilerim haber edeyim dedim sizede.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
beyler 2.5 litre coca cola fanta sprike coca cola zero sugarın kapağındaki kodu daha daha diye bi uygulamaya girerseniz puan kazanıyorsunuz her kapak 150 puan demek 2 tane 2.5 litre coca cola alırsanız 300 puan yapıyor 300 puanlada birsürü seçeneğiniz var 2 tane whopper jr. menü veya 2 tane popchicken menü veya 2 tane roast beef deluxe menü veya 2 tane küçük eko sucuklu pizza menü veya 2 tane ekmek arası tavuk döner menü veya 2 tane kıymalı pide menü alabiliyorsunuz çok berbat biryerde yaşadığım için bu restorantların hiçbiri burda açık değil yani yok ama sizin orda illakı burger king popeyes arbys sbarro baydöner falan vardır bu kampanyadan faydalanın derim hele arbysin hamburger menüsü gayet uygun ve iyi duruyor exxen veya fizy üyeliği de alabiliyorsunuz da o bi tık saçma gibi ben bi netflix beklerdim ayrıca birsürü ödül var ben burda 2 tane kod bırakıyorum ben faydalanamadım bari siz faydalanın
KNAYCEZZ6G
P3XOA9933C
Belki ikisinide aynı kişi alır da yemek yer beinm sayemde. iyi günler dilerim haber edeyim dedim sizede.
Kullanan arkadaş Şimşek McQueen çıktı dedim bir tane kullanayım 1 tane kola alırım onunda kodunu yazar yemeği kaparım ama olmadı 😂

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Adamın yaşadığı yerde o tarz restoranlar yoksa nasıl sipariş etsin ? Yemek aras kargo ile mi gelecek :D
Daha saçma bir şey yazılamazdı konuya
Daha Daha uygulamasında puanlar ile yalnızca yemek değil internette alınabiliyor. Harley kendine internet alabilirdin demek istemiş, internetten yemek almak gibi bir şey yazılmamış yanlış anladınız sanırım.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Daha Daha uygulamasında puanlar ile yalnızca yemek değil internette alınabiliyor. Harley kendine internet alabilirdin demek istemiş, internetten yemek almak gibi bir şey yazılmamış yanlış anladınız sanırım.
Harley ablamıza tercüman olduğunuz için müteşekkir oldum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
KNAYCEZZ6G
P3XOA9933C
hocam kodu nereye okutuyoruz

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi anladım hocam teşekkürler

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
hocam muhtemelen çoktan alınmıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ijustfaruk adlı arkadaşa katılıyorum hocam
ayrıca her ay 20 gb internetim geliyor genede sağol
aman hocam boşver alınmasını tıklagelsinemi giriyoruz?
birde gel al yapmak zorunda mıyız
edit : spiarişte oluyor herhalde ama 2 tane kola almak lazım menü için galiba 😭

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,134
Üyeler
166,697
Son üye
HappyReis20