aezakmı??????? yapma usta yapmaHESOYAM
PDNEJOH
Başka bir şey hatırlamıyorum SanAndreas ile ilgili
aezakmı??????? yapma usta yapmaHESOYAM
PDNEJOH
Wolfteam1997, 2000'li... tayfaya selam olsun !
İlk ve ortaokul zamanlarınızda yeri geldiğinde arkadaşlarla okuldan kaçıp internet kafeye gidip oynadığınız ve özlemini çektiğiniz, oyununuz varmı?
- Half Life
- Counter Strike 1.6
- WolfTeam (Arkadaşlarla oynardık 8 kişi)
- GTA San Andreas / Vice City
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
remastered gelmesi gereken tek oyun bu iken gidip red alert 1'i yaptılar...Command & Conquer: Generals baya oynardım
Biz adam değil miyiz? @MematiBaş🚬 ne diyor bu ya?1997, 2000'li... tayfaya selam olsun !
atarim vardı taşındık sonra bulamadım. onda mario ve fifa 2002 almıştım onları oyanrdım sürekli keşke kaybolmasaydı hala oynardım temiz bulsam alacağımAtariden contra, ice climber, jackal...
Tarayıcıdan çoğunlukla facebook oyunları(dragon city, farmville, social empire..)
Bunlar dışında gta vice city, cod ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum, nfs underground 2
Ne yazık ki PS1 i kaybettim PS2 duruyor halen arada girer oynarım2006liyim ama abimden kalan PS 1 ve 2 de çok zaman gecirdim. Özellikle Harry Potter Philosopher's stone da harika zamanlar geçirmiştim. Crash bandicoot 2 de çocukluğumu güzelleştiren oyunlardan birisi güzel zamanlardı 2012-2015 yılları arası
Wizard 1011997, 2000'li... tayfaya selam olsun !
İlk ve ortaokul zamanlarınızda yeri geldiğinde arkadaşlarla okuldan kaçıp internet kafeye gidip oynadığınız ve özlemini çektiğiniz, oyununuz varmı?
- Half Life
- Counter Strike 1.6
- WolfTeam (Arkadaşlarla oynardık 8 kişi)
- GTA San Andreas / Vice City
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Aezakmı da varHESOYAM
PDNEJOH