İtemsatis dan bulabilirsin ama açıklamayı oku çoğu 2-3gun garantili oluyo call Of Duty hesaplarınınÖyle yapacağım muhtemelen online pek sarmıyor uzun saatler. Öyle hesapları nereden bulabilirim güvenilir sadece hikayeyi oynamak için
hocam selamlar bugun kod elıme ulaştı 800tlye kime sattınız bende satmak istiyorumSattım hocam 800 e
Cuma günü sipariş verdim pzt teslim aldım birkaç defa siteden desteğe yazdım kodu iletmeleri için çarşamba günü sms olarak ilettiler.
Ben alabilirim hocam ama 800 veremem 700 civarı bütçem var. Düşünürsen bana ulaşabilirsin.hocam selamlar bugun kod elıme ulaştı 800tlye kime sattınız bende satmak istiyorum
Hocam dün 800e sattım anında kaptılar yaBen alabilirim hocam ama 800 veremem 700 civarı bütçem var. Düşünürsen bana ulaşabilirsin.
Gerekirse Discord adresim Volkan#1788
itemsatışta tüm satıcılarda neredeyse ömür boyu garanti var 2 yıl sonra bile oynamak istesen oynarsınİtemsatis dan bulabilirsin ama açıklamayı oku çoğu 2-3gun garantili oluyo call Of Duty hesaplarının
2yil garantili call Of Duty hesabı bulur musun bana? Call Of Duty olan hesaplarda hep 2-3gün garanti var yaziyoeğer 800e müşteri varsa çok iyi fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
itemsatışta tüm satıcılarda neredeyse ömür boyu garanti var 2 yıl sonra bile oynamak istesen oynarsın