O zaman satmanız mantıklı, sisteme biseyler eklersiniz parayla veya ucuza getirmiş olursunuzGrafikleri 2k'de çok iyi bence de fakat o kadar donanımım yok zaten
Betayı 1080p'de denemiştim fena değildi aslında ama full online oynamak sıkabilir hikayesi kısa sonuçtaO zaman satmanız mantıklı, sisteme biseyler eklersiniz parayla veya ucuza getirmiş olursunuz
11. ile 12. nesil işlemcilerde galibahangi işlemcilerde geçerliydi .
Online tarafı bi sure sonra sıkıyor, hikayesi zaten kisa bence satin gitsinBetayı 1080p'de denemiştim fena değildi aslında ama full online oynamak sıkabilir hikayesi kısa sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:
11. ile 12. nesil işlemcilerde galiba
uyguna verirsen alabilirimIntelin işlemci kampanyası ile COD MW2 kodu aldım fakat oynayıp oynanmama arasında kararsız kaldım. Hikaye modu 9 10 saat miş online modu daha açılmadı çok fps oynayan biri değilim battlefiled 2042 yi gamepass'le denedim. 800 TL ye alıcı var sanırım satayım mı bırakayım mı sizce?
Sattım hocam 800 euyguna verirsen alabilirim
Cuma günü sipariş verdim pzt teslim aldım birkaç defa siteden desteğe yazdım kodu iletmeleri için çarşamba günü sms olarak ilettiler.ne kadar sürede döndüler 5 gün önce incehesapa yazdım smsle dönmediler daha mailde numaramı yazmamıştım bu arada smsle nasıl doncekler onuda anlamadım
Hikayesi için asla alinmiyicak bir oyun ama online seviyosan oynayabilirsin ama ben olsam satardım 800e eğer sadece hikaye oynamak istiyosan internette 50liraya falan hesaplar satiliyo onlardan alırsın 2-3gunde bitirirsin en geç oyunu zaten günde 2saat oynasan 3gunde biterIntelin işlemci kampanyası ile COD MW2 kodu aldım fakat oynayıp oynanmama arasında kararsız kaldım. Hikaye modu 9 10 saat miş online modu daha açılmadı çok fps oynayan biri değilim battlefiled 2042 yi gamepass'le denedim. 800 TL ye alıcı var sanırım satayım mı bırakayım mı sizce?
Öyle yapacağım muhtemelen online pek sarmıyor uzun saatler. Öyle hesapları nereden bulabilirim güvenilir sadece hikayeyi oynamak içinHikayesi için asla alinmiyicak bir oyun ama online seviyosan oynayabilirsin ama ben olsam satardım 800e eğer sadece hikaye oynamak istiyosan internette 50liraya falan hesaplar satiliyo onlardan alırsın 2-3gunde bitirirsin en geç oyunu zaten günde 2saat oynasan 3gunde biter
bende de 11 nesil i5 var nasıl yararlanabilirim bu kampanyadan ? yardımcı olursan sevinirimIntelin işlemci kampanyası ile COD MW2 kodu aldım fakat oynayıp oynanmama arasında kararsız kaldım. Hikaye modu 9 10 saat miş online modu daha açılmadı çok fps oynayan biri değilim battlefiled 2042 yi gamepass'le denedim. 800 TL ye alıcı var sanırım satayım mı bırakayım mı sizce?
Hocam işlemciyi yakın tarihte almış olman lazım bir de her firma cod kampanyasına dahil değildi sanırımbende de 11 nesil i5 var nasıl yararlanabilirim bu kampanyadan ? yardımcı olursan sevinirim