Neler Yeni

Yardım COD MWII FPS Drop Sorunu.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Merhaba değerli dostlar. İmzamdaki sisteme sahibim.
COD MWII oyununda özellikle Multiplayer oynarken fena drop yiyorum. Halbuki sistemim çok rahat kaldırması gerekiyor. Sebebi nedir ve sorunu nasıl çözebilirim?
Sistemin gerekli tüm benchmark testlerini yaptım. Donanımsal bir problem yok. İşletim sistemi Windows 11
Ekran kartı driverini DDU ile kaldırıp temiz kurulum yaptım gene işe yaramadı. Sürüm 526.47 Başka türlü nasıl çözebilirim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.

matteach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Alperen ONAR
Hocam yeni güncellemelerle düzeltirler. Bende 3070ti lı sistemimde ilk 15 sn falan yiyorum.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yeni güncellemelerle düzeltirler. Bende 3070ti lı sistemimde ilk 15 sn falan yiyorum.
Aynen ilk girdiğimde droplar falan oluyor 15-20 saniye sonra düzeliyor. Sanırım donanımsal veya yazılımsal bir sorun değil. Dediğiniz gibi oyunla alakalı. :)

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba değerli dostlar.
Bugün NVIDIA Ekran Kartına yeni driver güncellemesi geldi. Güncelleme açıklamasında COD MW2 oyununun bazı drop sorunlarının giderildiği yazıyor.
Ayrıca eş zamanlı olarak oyuna da güncelleme geldi.
Önceye nazaran drop azalmış olsa da hala daha ilk 15 saniye falan drop oluşuyor. Kendine gelmesi biraz zaman alıyor. Özellikle 1080p çözünürlükte.
Bende DSR ile 1440p çözünürlüğü açtım. Sonrasında GeForce Experience üzerinden oyunun grafik ayarlarını optimum yaptım.
Bu sayede drop sorununu iyice azalttım. Şimdi daha rahat oynuyorum. Hemde 120FPS üzeri.
Bilgilerinize sunulur. :)

güncelleme.png

dsr.png

1440p.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,720
Üyeler
166,073
Son üye